Anderson Cooper și fostul iubit, Benjamin Maisani, locuiesc împreună pentru a-și crește fiul

De: Andra Voiculescu / 12.02.2021, 10:56
Anderson Cooper și fostul iubit, Benjamin Maisani, locuiesc împreună pentru a-și crește fiul

Anderson Cooper și fostul său iubit, Benjamin Maisani, au găsit o modalitate de a-și crește copilul în timpul pandemiei de COVID-19, locuind împreună.

Prezentatorul CNN a spus că el și fostul său iubit „se înțeleg foarte bine”, dar a respins ideea că vor mai forma un cuplu.

Cooper a apărut la „The Ellen DeGeneres Show” săptămâna aceasta și a vorbit despre fiul său, Wyatt Morgan, în vârstă de 9 luni. El a dezvăluit anul trecut că Maisani va fi co-părinte al fiului său.

„Ne înțelegem foarte bine”, a spus Cooper. „Este ciudat, dar funcționează.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andersoncooper (@andersoncooper)

Cooper a continuat să spună faptul că Maisani „nu era foarte sigur că vrea să aibă un copil, acesta fiind unul dintre motivele pentru care probabil ne-am despărțit”.

„Dar apoi a acceptat ideea, iar acum este un părinte atât de grozav”, a adăugat el.

Cooper și Maisani au avut o relație timp de nouă ani. Perechea a fost fotografiată împreună doar în câteva ocazii, inclusiv o strângere de fonduri a Fundației lui Elton John din 2015.

Anderson Cooper s-a născut în Manhattan, New York, fiind fiul mai mic al scriitorului Wyatt Emory Cooper și al artistei, designerului de modă și scriitoarei Gloria Vanderbilt.

În aprilie anul trecut, Anderson Cooper, în vârstă de 52 de ani, a anunțat că a devenit tată datorită unei mame surogat și a postat pe pagina lui de Instagram fotografii cu fiul său, Wyatt Morgan Cooper.

Citește și: Celebrul jurnalist Anderson Cooper a recunoscut că e gay – Apropo.ro (apropotv.ro)

Sursa foto: Profimedia