Andi Moisescu, arestat zilele trecute în Barcelona

De: Mia Nicolescu / 04.05.2013, 13:00
Prezentatorul Andi Moisescu a povestit cum a fost reținut de polițiști în ziua în care a mers în Barcelona pentru a vedea meciul cu Bayern.

Împreună cu câțiva prieteni, Andi Moisescu a mers în Barcelona pentru a vedea meciul cu Bayern, însă călătoria s-a transformat rapid într-o experiență ciudată, dar de neuitat.

Pentru că mai erau 8 ore până la debutul oficial al partidei, gazdele au propus un scurt program artistic

„Mi s-a părut puțin ciudat când am vazut c-am trecut cu autocarul pe lângă aeroport, părăsind orașul, dar m-am liniștit gândidu-mă că începem probabil cu degustarea. Începusem să fac glume pe tema asta, când brusc, în mijlocul câmpului, autocarul nostru a început să scoată un fum îngrozitor. Am tâșnit cu toții afară din el, în timp ce ghidul își cerea scuze, asigurându-ne că în scurt timp, agenția va trimite o altă mașină și că totul va continua, conform planului. În autocar, a început o cumetrie generalizată, în toată regula. Claie peste grămadă, printre baloane și confetti, trebuie să recunosc că n-am suferit câtuși de puțin. Aproape că și uitasem de ce-am venit”, a povestit prezentatorul emisiunii „Apropo TV”.

Andi Moisescu

Ce a urmat avea să fie și mai palpitant, Andi Moisescu și prietenii lui fiind reținuți de poliție și duși la sectie.

„Mă rog, când ne era lumea mai dragă și mai aveam puțin până la prima destinație sigură, ne-am trezit cu două echipaje de poliție, care au tras imediat bus-ul în care ne aflam pe dreapta. A urmat un dialog aprins în limba spaniolă, din care am reținut doar esențialul. Bus-ul n-avea acte. Prin urmare, am fost coborâți imediat, pentru un control amănunțit. Poate am omis să precizez. Toate actele noastre rămăseseră în mapa Gemmei (N. Red. ghida), care ne-a asigurat că-i mai bine așa, ca să n-avem grija lor. Am primit, pe șest, un atestat de preot, cu care mi s-a sugerat să mă legitimez, atunci când va imi va veni rândul și, în general, să stau calm, pentru că, de regulă, polițiștii nu prea citesc cu atenție”.

Autocar și polițiști

„Nu mai insisit cu detaliile, una peste alta, ne-au arestat pe toți, invitându-ne respectuos la secție. Acum, pas de-i convinge pe polițiști că noi n-avem niciun amestec și că totul e doar o întâmplare. (Nefericită, dar, de fapt, fericită, după cum se putea citi pe fețele noastre). Părea că totul s-a sfârșit când polițiștii ne-au propus un troc. Dacă tot am venit pentru meci, să ne jucăm libertatea la penalty-uri. Câte cinci lovituri de căciulă. Cine înscrie, e liber. Cine nu, nu”, a scris Moisescu pe blogul său, dezodământul fiind unul fericit pentru toată lumea.