Andi Moisescu – Campania antifurat la Apropo TV

Apropo.ro / 11.02.2008, 00:00
Andi Moisescu - Campania antifurat la Apropo TV
Ideea, pentru al şaptelea sezon al emisiunii “Apropo TV”, care începe din 17 februarie la PRO TV, s-a născut în redacţie, după ce mai mulţi colegi ai lui Andi şi-au îm­păr­tăşit expe­rien­ţele despre cum au fost pră­daţi. “Din glumă în serios, ne-am dat seama că n-ar fi rău să lansăm un mesaj publicului”.

– Ai fost vreodată furat în Romănia?
Am fost de multe ori furat în Romănia. Dacă mă gîndesc la cîţiva politicieni sau la statul romăn, cred că sînt furat zilnic în Romănia. Mă rog, există şi o cea mai spectaculoasă poveste în sensul ăsta, dar îmi rezerv dreptul de a o face publică chiar în emisiune.

– Care este cea mai mare pagubă pe care ţi-au făcut-o hoţii?
Mi-au luat tot ce aveam cu mine în vacanţă. După ce am rămas doar cu banii din buzunar (adică mai nimic) am ajuns la concluzia că singura şansă este să demonstrăm sloganul “Imposibilul nu există”. Aşa că, în loc să stăm o săptămînă la mare cu haine, mîncare şi bani, am stat trei fără haine, fără mîncare, fără bani. Eram în liceu pe atunci.

– Dar în străinătate ai fost furat vreodată?
Era să fiu furat în Budapesta. Noroc că, romăni fiind, hoţii m-au recunoscut şi cu ocazia asta au scăpat cu poşetele întregi toate fetele din grup.

– Care sînt celebrităţile care îţi vor povesti cum au fost furate?
Între primii 10 invitaţi, îi vom avea sigur pe Elena Udrea, Marius Moga, Corneliu Porumboiu, Ioana Băsescu, Nicoleta Luciu sau Tudor Chirilă.

– Ce altceva vor mai putea vedea telespectatorii în emisiune?
Veşnic noile şi nou inventatele teme de depresie, isterie şi rîs nebun cu şi despre vedete. Iar publicitatea, dacă o să şi iasă din starea de blegeală şi “absolut nimic interesant” în care se zbate acum, poate să fie sigură că vom reveni asupra ei.

– Ai primit vreun feed-back după campania de bun simţ?
Da, foarte mulţi oameni ne-au întrebat chiar de unde îşi pot procura tricourile şi a trebuit să-i dezamăgim, spunîndu-le că nu există mai mult de unul din fiecare. Probabil, într-o zi, o să le scoatem la licitaţie, ca să mai strîngem nişte bani pentru “Salvaţi copiii”, o organizaţie foarte dragă mie.

Apropo TV
duminică, 15.15, PRO TV