Andi Moisescu despre tricourile inscripționate pe care le poartă în emisiune

Apropo.ro / 19.02.2013, 10:30
Andi Moisescu despre tricourile inscripționate pe care le poartă în emisiune
Până acum, Andi Moisescu a adunat zeci de tricouri cu mesaje pe care le-a purtat în emisiunile sale. Dar ce se întîmplă cu ele când se sting reflectoarele?

Un mesaj bine ales și imprimat pe tricoul prezentatorului de la „Apropo TV” Andi Moisescu crește audiența și stârnește discuții aprinse în rândul telespectatorilor. Protvmagazin a aflat care este povestea tricourilor lui Andi și ce are de gând să facă cu ele.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Protvmagazin: Au trecut ceva ani de când apari la emisiune cu mesajele imprimate pe tricouri. Te-ai gândit să-ți faci și o afacere din asta?

Andi Moisescu: În ce mă privește nu m-am gândit niciodată să mai fac și bani de pe urma tricourilor. M-am bucurat că mi-au rezolvat problema vestimentației săptămânale din „ApropoTV”. Dacă o să reușesc să scot și niște bani pentru Salvați Copiii România de pe urma lor, o să le scot într-o zi la licitație. Până una alta, pe cele mai creative o să le folosim la decorarea noului nostru sediu.

Andi Moisescu

Protvmagazin: Cum alegeți mesajele? Faceți ședință de sumar specială pentru așa ceva?

Andi Moisescu: E mult mai simplu. Cu exact două ore înainte să închidă prietenii noștri de la imprimeria oficială, mă așez împreună cu sparring partner-ul meu, Dragoș Vasile, la o cafea și propunem niște variante, pe care le supunem votului democratic al întregii echipe. După ce votează toată lumea, eu aleg mesajul câștigător și ăla se imprimă.

Protvmagazin: Ce se întâmplă cu tricourile inscripționate după emisiune?

Andi Moisescu: Le împăturesc personal, având abilități dovedite în acest sens, și le așez în niște cutii special cumparate, pentru păstrare. Căci nu se știe niciodată ce idee îmi mai vine.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Andi Moisescu și povestea tricourilor cu mesaj, pe Protvmagazin.ro