Andi Moisescu sare în apărarea soţiei sale: “Olivia Steer a fost pur şi simplu linşată”

De: Cătălina Matei / 21.09.2016, 12:10
Andi Moisescu sare în apărarea soţiei sale: “Olivia Steer a fost pur şi simplu linşată”
Adeptă a unui stil de viaţă sănătos şi al alimentaţiei raw-vegan, Olivia Steer este împotriva tratării bolilor cu medicamente.

Olivia Steer a devenit una din cele mai controversate vedete după ce şi-a exprimat public opiniile, spunând că boli precum cancerul se vindeca de la sine, cu ajutorul plantelor, fără a apela la chimioterapie, iar mamografiile ar fi, de fapt, un “truc murdar”, nerecomandându-le femeilor să meargă la un astfel de control medical.

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Despre părerile extreme ale Oliviei Steer privind vaccinurile şi medicamentele, Andi Moisescu nu şi-a exprimat părerea, până în prezent.

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Iată cum a reacţionat soţul ei, Andi Moisescu, în faţa acestui val de critici: “Soţia mea nu a fost subiectul unor controverse. Soţia mea a fost pur şi simplu linşată mediatic pentru că a avut curajul să-şi expună un punct de vedere care încurcă nişte calcule”.

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

Olivia Steer, despre mamografii:

“Mamografiile sunt un truc murdar, o masinarie de facut bani, pe seama naivitatii si fricii de cancer a femeilor. Nu stiu despre voi si nu ma bag, nu-i treaba mea, dar despre mine stiu cu siguranta ce nu voi face in luna octombrie – luna panglicutelor roz, a invitatiilor la screening si mamografii periculoase. Luna rânjetelor farma!”.

Olivia Steer, despre cancer:

“Forma principala a cancerului de sân depistata e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca stadiul zero sau drept cancer de sân noninvaziv. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se misca, nu se extinde, nu are simptome si, daca e lasat in pace, nu progreseaza. Si poate chiar sa se resoarba singur, in timp. Dar asta numai si numai daca nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer si nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive”.