Andi şi Olivia, un cuplu perfect!

De: Nicoleta Nicolae / 21.05.2012, 06:00
Andi şi Olivia, un cuplu perfect!
El e jurat la “Românii au talent” şi realizatorul emisiunii ApropoTv de la ProTv, ea prezintă “Doamne de poveste” la Acasă TV.

Andi Moisescu şi Olivia Steer se completează perfect unul pe celălalt, pleacă în week-end-uri romantice de câte ori au ocazia şi nu ratează niciun moment în compania celor doi băieţi ai lor, David şi Luca. Cum reuşesc să trăiască în deplină armonie?

– Andi, s-a terminat sezonul doi al emisiunii „Românii au talent”. Îţi pare rău?
Dacă mă gândesc că în două luni încep preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon, nu văd de ce mi-ar părea aşa rău. E bine că mergem mai departe, căci abia ne-am încălzit.

– Care dintre concurenţi ţi-a plăcut cel mai mult şi de ce?
Am avut mai mulţi favoriţi sezonul ăsta. Dacă m-ar fi pus cineva să aleg doar unul m-ar fi încurcat rău de tot. Cel mai mult mi-au plăcut Cristian Gog, Mihai Petraiche, Radu Ionescu, Răzvan Alexe, Trio Zamfirescu şi Oana Lianu. Oricum, după părerea mea, toţi cei care au ajuns în finală sau măcar în ApropoTV (dacă n-au mai prins finala) sunt nişte veritabili căştigători.

– Am auzit că ţi-ai găsit deja şi o noră la semifinala a 4-a de la „Românii au talent, pe Ioana, din trupa de dans „Lil’Motion” ? Aşa e?
Asta e o chestiune în care nu-mi permit să am decât cel mult sugestii. Am discutat şi cu „socrul mic” după emisiune. Am căzut de acord că întotdeauna copiii ştiu cel mai bine ce vor.

– Apropo de asta, ce fel de socru crezi că ai fi?
Sper doar că nu unul de coşmar, ca-n film.

– Dacă nu ai fi fost vedetă ai fi participat vreodată la această emisiune? Ce talente ascunse ai?
N-aş fi ratat ocazia. Chiar şi fără să fi avut vreun talent ascuns.

– Ce planuri ai pentru această vară? Proiecte noi, emisiuni, vacanţe?
În vara asta am trei obiective. Un proiect împreună cu Smiley şi Pavel, o vacanţă plină împreună cu Olivia, David şi Luca şi, inevitabil, pregătirea unui nou sezon ApropoTV.

– Cum te descurci din postura de tătic de doi băieţi?
Minunat. Cu Olivia alături, nici n-aş avea cum altfel.

– Ce aşteptări ai de la David şi Luca? Către ce carieră îţi doreşti să-i îndrepţi atunci când vor mai creşte?
Îi voi îndrepta exact către cariera pe care şi-o doresc ei cel mai mult. Singurul lucru pe care mi l-am propus este să-mi ajut copiii să-şi îndeplinească propriile visuri.

– Cum te completează Olivia?
Perfect.

– Ştiu că Olivia este vegană! Ai devenit şi tu vegetarian. Ţi-a fost greu?
Nu e vorba de niciun efort la mijloc. Nu trebuie să mă abţin de la nimic. Filozofia e un pic alta. Nu e nicio obsesie la mijloc. Încerc doar să mănânc cât mai sănătos şi atât. Iar faptul că Olivia mă ajută să fac asta, e într-adevar un mare noroc.

– Esti abordat pe stradă de admiratoare?
Sunt complimentat doar. Din când în când.

– Cum ţi se par vedetele de azi?
Ideale pentru ApropoTV.

Olivia Steer: „Am dat o mică avere pe cărţi”

– Olivia, de cât timp eşti vegană? Cum s-a schimbat viaţa ta de când ai decis să devii vegetariană şi să mănânci sănătos?
Sunt de 5 ani vegană, după ce am citit Studiul China, de Colin Campbell, care mi-a deschis apetitul pentru nutriaţie şi în cele din urmă pentru spiritualitate. De atunci s-a schimbat practic totul. Şi felul în care privesc mâncarea, şi oamenii şi viaţa.

– Se apropie vara şi ştiu că ai un site cu reţete sănătoase. Poţi să ne recomanzi, te rog, un meniu lejer pentru doamne şi domnişoare?
Aş recomanda oricui să mănânce o dată pe zi salate din frunze verzi, ca pătrunjel, mărar, leuştean, spanac, leurdă, să le stropească generos cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline şi să presare în ele alune, nuci sau seminţe de cânepă. Să bea cel puţin două sucuri de morcovi şi sfeclă pe zi şi să se hidrateze din belşug cu apă filtrată, socată şi borş.

– Cum te întreţii şi cum reuşeşti să arăţi atât de bine?
Mâncând raw-vegan şi fiind atentă la gândurile mele.

– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din trusa de beauty?
Uleiul esenţial de salvie.

– Eşti pasionată de modă. Cum arată dressingul tău? Arunci mulţi bani pe haine?

Sunt pasionată de cărţi, pe care am dat până acum o mică avere.

– Cu ce „Doamnă de poveste” ai vrea să mai stai de vorbă? Pe cine ţi-ai mai propus să descoşi de secrete?
Sunt încă multe doamne de poveste pe care vrem să le invităm în emisiune. Caut mereu femei puternice, sensibile, iubitoare, răzbătătoare de la care am ce învăţa. Numele le vor afla telespectatorii la vremea lor.

– Călătoreşti foarte mult. Unde te-ai simţit totuşi cel mai bine şi de ce?
În România mă simt cel mai bine. Niciunde n-am găsit până acum fructe şi legume atât de savuroase şi parfumate, ca la noi. Aştept cu atâta nerăbdare vremea cireşelor şi a căpşunilor!

Dana Popa