Andi Vasluianu este un motan antipatic în „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

De: Nicoleta Nicolae / 28.09.2015, 14:00
Andi Vasluianu este un motan antipatic în „Blinky Bill: Koala cel poznaş”
După uriaşul succes înregistrat cu filmele lansate pe marile ecane în ultimii ani, Andi Vasluianu explorează o nouă latură a actoriei şi îşi face debutul într-un lungmetraj de animaţie. Actorul îl dublează pe antipaticul Sir Claude, personajul negativ în filmul „Blinky Bill: Koala cel poznaş” care are premiera pe marile ecrane din 2 octombrie.

Alături de celelalte voci celebre care au dublat animaţia – Virgil Ianţu, Dana Rogoz, Şerban Copoţ, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici Andi Vasluianu a participat curios şi încântat la evenimentul de lansare al animaţiei, de sâmbătă, de la Grand Cinema & More. La avanpremiera din acest weekend au mai venit în familie şi: Florin Busuioc, Adrian Despot, Simona Pătruleasa, Dan Cruceru, Speak, Ioana Ginghină, Cristina Şişcanu şi Irina Margareta Nistor.

Impresionat de experienţa dublajului, actorul a declarat: „În desen, ai o plajă mult mai largă de interpretare, pentru că nu ţi se vede faţa. Ca actor într-un film trebuie să faci o anumită chestie mult mai subtilă din tonalitate, pe când animaţiile îţi permit să te distrezi cu vocea. Desenul Blinky Bill mi s-a părut foarte haios, apoi când am văzut ce personaj am de dublat, mi-a plăcut şi mai tare. Sir Claude este personajul negativ, un pisoi care are o traumă din cauza urşilor koala, nu cu Blinky în special, deşi pe el îl urmăreşte peste tot.”

Cât despre personajul dublat de Vasluianu, Sir Claude este o pisică sălbatică extrem de periculoasă şi agresivă. Însă, spre deosebire de felinele din specia ei, Claude este un motan singuratic convins şi refuză traiul în comunitate, iar koala îi sunt tare antipatici. Blinky va trebui să aibă mare grijă cu această pisică plină de personalitate şi de o aroganţă rar întâlnită.

Animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” este povestea lui Blinky, koala cu inimă de aventurier care visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo şi Jacko – o şopârlă ameţită şi foarte energică.

Urmăriţi neîncetat de Sir Claude, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

Din 2 octombrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din ţară, animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş”.