Andi Vasluianu: „Femeile mă plac pentru că sunt un bun ascultător” (interviu)

Apropo.ro / 22.10.2012, 17:40
Andi Vasluianu:
Andi Vasluianu nu crede în bărbați fatali, ci în bărbații cu farmec care știu să asculte o femeie.

Actorul Andi Vasluianu ce joacă acum în comedia romantică „Minte-mă frumos”, alături de Diana Dumitrescu, Loredana Groza și mulți alti actori români, a vorbit despre bărbatul care este Andi Vasluianu și personajul pe care îl interpretează.

Întrebat ce părere are despre rolurile de bărbați fatali dorite de regizori, Andi spune că nu crede că ei există, ci importanți sunt bărbații cu farmec, așa ca el.

Eu nu cred că există bărbați fatali, ci doar bărbați cu farmec. Personajul meu din comedia romantică „Minte-mă frumos” este fermecător, dar nu neapărat un bărbat fatal. Cred că regizorii apreciază la mine modul în care aduc acest tip de personaj la viață„, a spus Andi pentru protvmagazin.

Andi Vasluianu si Laura la premiera

Andi Vasluianu și Laura, noua iubită, la premiera filmului „Minte-mă frumos”

Despre bărbatul Andi Vasluianu, actorul mărturisește că este „Sunt foarte atent la cei din jur și sunt un bun ascultător. Cred că acesta este motivul pentru care multe femei mă plac„.

Le pun în centrul atenției. În plus, cu persoana iubită sunt și foarte tandru„, a mai adăugat Andi.

Întrebat dacă a fost nevoit să mintă vreodată, Vasluianu spune sincer: „De multe ori mințim ca să ne apărăm imaginea, lucru pe care l-am făcut și eu. Am mințit însă și ca să îi protejez pe cei din jurul meu, sunt anumite minciuni care fac bine„.

Actorul român Andi Vasluianu trăiește o poveste de iubire cu Laura Fierăscu.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Andi Vasluianu, pe protvmagazin.ro