Andi Vasluianu, in noul clip Voltaj

Apropo.ro / 27.06.2012, 12:33
Andi Vasluianu, in noul clip Voltaj
Voltaj a filmat saptamana trecuta clipul piesei “Lumea e a mea”. Filmarile au durat doua zile si s-au desfasutat in doua locatii: in centrul Bucurestiului si pe acoperisul unei cladiri foarte inalte. Rezultatul este spectaculos, iar trupa abia asteapta sa-l arate fanilor.

Regia videoclipului apartine lui Dan Petcan, cel care a regizat si ultimele doua clipuri Voltaj, inclusiv „Da vina pe Voltaj”, care s-a bucurat de un mare succes si care inca este in plina difuzare la posturile TV.

Protagonistii noului material Voltaj, „Lumea e a mea”, sunt doi actori foarte cunoscuti, din noua generatie, mai exact Andi Vasluianu si Diana Roman.

Voltaj„Am filmat in doua locatii foarte frumoase. In prima dintre ele am avut nevoie de ploaie si cum afara era un senin perfect, a trebuit sa apelam la o masina de ploaie. Partea buna a fost ca ne-am racorit! Fanii au fost cei care au ales ca aceasta piesa sa aiba parte de videoclip, dupa „Da vina pe Voltaj”, asa ca speram sa fie foarte incantati de ceea ce le vom oferi in saptamanile ce urmeaza”, a declarat trupa.

Acest nou single face parte de pe albumul „Da vina pe Voltaj”, disc lansat in 30 mai anul acesta, care este inca disponibil la tarabele de presa.

Voltaj vor concerta pe 10 octombrie la Sala Palatului, intr-un super concert in care fanii au ocazia sa asculte atat piesele vechi, hiturile care i-au consacrat, cat si noile piese incluse pe discul „Da vina pe Voltaj”. Biletele sunt deja puse in vanzare in magazinele de specialitate si sunt disponibile si online.

Clipul „Lumea e a mea” va putea fi umarit in cel mai scurt timp online si la televiziunile muzicale.