Andone: Am câștigat cu șansa

Apropo.ro / 22.09.2005, 10:18
Andone: Am câștigat cu șansa
Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, ca Dinamo a câștigat cu șansa meciul cu Dunarea Galați, scor 1-0, din 16-imile Cupei României, subliniind faptul ca daca gazdele nu ar fi ratat o lovitura de la 11 metri misiunea bucureștenilor ar fi fost mai grea. "Am

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, ca Dinamo a câștigat cu șansa meciul cu Dunarea Galați, scor 1-0, din 16-imile Cupei României, subliniind faptul ca daca gazdele nu ar fi ratat o lovitura de la 11 metri misiunea bucureștenilor ar fi fost mai grea.

„Am câștigat cu șansa, pentru ca daca ei ar fi marcat la penaltiul pe care l-au avut nu știu ce se putea întâmpla. Am întâlnit o echipa care joaca împreuna de patru, cinci ani, din câte am înțeles, tânara, ambițioasa și care ne-a pus mari probleme. S-a cunoscut la noi faptul ca ne-a lipsit spiritul ofensiv de pâna acum și cred ca din aceasta cauza ne-am impus așa de greu”, a spus Andone.

Jucatorii dinamoviști Ianis Zicu și Florin Bratu au criticat starea suprafeței de joc de pe stadionul „Dunarea”. „Nu am mai jucat pe un teren atât de prost pâna acum, decât poate la juniori la Constanța”, a spus Zicu.

La finalul meciului, primarul din comuna Tulucești, aflata la aproximativ zece kilometri de Galați, suporter al echipei Dinamo, le-a oferit un tort componenților delegației bucureștene.

Echipe:

Dunarea Galați: 1. Stoicescu – 6. Bozga (13. Bosean ’85), 18. Ariton, 4. Velescu, 16. Nejneru, 11. Popleaca - 15. Milea, 14. Iovița, 5. Boureanu – 7. Neny (10. Șotrocan ’65), 2. Cl. Stan (9. Dragan ’80). Antrenor: Nicolae Burcea.

Dinamo București: 1. Gaev – 15. Galamaz, 4. Tamaș (2. Daouda ’77), 5. Moți, 3. Pulhac – 20. Adr. Cristea (19. Pleșan ’55), 6. Margaritescu, 7. Zicu (22. Vl. Munteanu ’72), 10. Grigorie – 17. Balțoi, 21 Bratu. Antrenor Ioan Andone 

Cartonaș galben: Zicu ’54

Meciul a fost arbitrat de Augustus Constantin, ajutat la cele doua linii de Marcel Savaniu și Florin Buzarnescu. Observatori au fost Cornel Costinescu și Vasile Curt.

La meci au asistat 8.000 de spectatori, dintre care o suta de suporteri ai echipei Dinamo.

Mediafax