Andone: Am primit o palma astazi

Apropo.ro / 17.12.2007, 11:14
Andone: Am primit o palma astazi
Ioan Andone a declarat ca este "foarte suparat" pe jucatorii de la CFR Cluj dupa esecul din meciul cu Poli Stiinta Timisoara

Antrenorul Ioan Andone a declarat ca este "foarte suparat" pe jucatorii de la CFR Cluj dupa esecul din meciul cu Poli Stiinta Timisoara, scor 0-1, primul din acest sezon al Ligii I, pe care l-a caracterizat ca fiind "o palma" primita, din cauza ca adversarul a fost tratat cu lejeritate.

Andone a mentionat ca este deranjat de faptul ca jucatorii sai nu au respectat indicatiile pe care le-a trasat in legatura cu Marian Aliuta, autorul golului victoriei timisorenilor. "Sunt foarte suparat pe echipa, cu toate ca ii felicit pe jucatori pentru parcursul bun pe care l-au avut anul acesta. Am primit o palma astazi si ma deranjeaza, pentru ca le-am atras atentia la Aliuta, pe care l-am dat titular. Dar ei se multumeau, probabil, cu un egal. Meciul l-am pierdut in prima repriza pentru ca nu i-am tratat ca lumea", a spus Andone.

Tehnicianul formatiei clujene sustine meciul de la Timisoara arata ca jucatorii sai mai au multe de invatat. "Am vrut sa ne luam revansa, dar nu am putut. E un meci greu de analizat. Faza de atac prea larga, ne-am creat multe ocazii, dar nu am avut determinare si caracter sa le finalizam. Consider ca mai avem multe de invatat. Ne cream multe ocazii, dar mai trebuie s-o dam si in poarta", a punctat Andone.

Mijlocasul echipei CFR Cluj, Eugen Trica, a avut un acces de furie in momentul in care a fost inlocuit. El a lovit cu pumnul in partea superioara a bancii de rezerve spargand plexiglasul.

Tony considera ca CFR Cluj nu s-a respectat in meciul cu Poli Stiinta Timisoara

Fundasul echipei CFR Cluj Anthony Da Silva "Tony" a declarat ca formatia pregatita de Ioan Andone nu s-a respectat in meciul cu Poli Stiinta Timisoara.

"A fost un meci frumos, noi nu ne-am respectat. Timisoara a castigat pe merit si i-am aplaudat pentru asta. Este o echipa buna, cu mult fair-play. Urmeaza vacanta si vrem sa ne recuperam. Am avut mai multe ocazii de gol, in prima repriza putea sa fie 2-0 sau 3-0 pentru noi. Cred ca ei au avut mai mult noroc", a spus Tony.

Pe de alta parte, observatorul de joc de la meciul Poli Stiinta – CFR a notat in raport faptul ca Eugen Trica a spart banca de rezerve cu pumnul dupa ce a fost inlocuit, clubul clujean riscand sa plateasca o amenda.

Liderul Ligii I, CFR Cluj, a suferit prima infrangere din sezonul 2007/2008, duminica, in meciul din deplasare cu Poli Stiinta Timisoara, din etapa a XIX-a a campionatului, ultima disputata in 2007.