Andone, contestat pe site-ul oficial al suporterilor dinamoviști

Apropo.ro / 23.08.2005, 10:54
Andone, contestat pe site-ul oficial al suporterilor dinamoviști
Antrenorul Ioan Andone este contestat de susținatorii echipei Dinamo pe site-ul oficial al suporterilor, www.dinamomania.net, dupa înfrângerea suferita, duminica, pe teren propriu, în fața formației Farul Constanța, scor 0-1. Un dinamovist, al carui nickname este

Antrenorul Ioan Andone este contestat de susținatorii echipei Dinamo pe site-ul oficial al suporterilor, www.dinamomania.net, dupa înfrângerea suferita, duminica, pe teren propriu, în fața formației Farul Constanța, scor 0-1.

Un dinamovist, al carui nickname este „ratzushka”, considera ca antrenorul Ioan Andone nu trebuie sa mai ramâna la Dinamo. „Eu cred ca Andone trebuie sa plece! Atâta timp cât fotbaliștii nu știu sau nu pot sa alerge un meci întreg, vinovat e antrenorul! Nu mai avem rabdare sa piarda Andone 8-9-10 meciuri la rând. De ce sa ne chinuim reciproc!!??”.

„ian rush” este de parere ca daruirea lui Andone pentru Dinamo nu conteaza daca este un antrenor slab. „Este de vina Falcosu (n.r. – porecla antrenorului Ioan Andone) pentru ca el face echipa. De ce nu l-a citit pe Bratu ca-i prost și ca are o singura calitate: sa fuga? Cu ce ne încalzește faptul ca Andone e «câine» adevarat daca-i prost antrenor? Andone ar face tare bine sa plece imediat ca altfel ratam și sezonul asta”.

„Alexyo” crede ca Ioan Andone a comis câteva erori tactice, dublate de schimbari neinspirate. „Grave greșeli de tactica a facut Andone. Când joci cu Tamaș la închidere, destabilizezi flancul stâng prin schimbarea lui Vladuț Munteanu. Când alți antrenori muta inspirat, Andone face exact invers. Insista cu Bratu, fara sa-i acorde vreo șansa lui Chihaia, sau macar lui Ilie Iordache”.

Același fan dinamovist crede ca formația care a evoluat în partida cu Farul a semanat cu cea din meciul cu FC Național, din sezonul trecut, când Dinamo a pierdut cu scorul de 1-5.

Un alt suporter, „pungash”, susține ca Andone este vinovat pentru antrenamentele foarte dure, unde s-au accidentat Pleșan, Claudiu Niculescu și Margaritescu.

„Cred ca Andone e vinovatul principal. De ce oare nu rezista jucatorii un meci întreg, de ce jucatorii cad fizic dupa 30-40 minute? Fiindca Andone face antrenamente prea tari, unde s-au accidentat Pleșan, Niculescu și, mai nou Margaritescu”, spune suporterul dinamovist, adaugând: „Du-te Andone cu vaca ca ai turnat plumb în picioarele jucatorilor… Sa vina Cârțu mai bine”.

„Rammstein” a scris pe forumul oficial al suporterilor: „Andone este cel mai mare vinovat. Nu se poate sa joci fara mijloc. Tamaș a jucat slab, dar nu asta e postul lui. Grigorie a fost ținut în teren de Andone DEGEABA. M-am saturat de acest antrenor de duzina IOAN ANDONE.

Degeaba îl tot susține PCH-ul (n.r. – Peluza Catalin Hâldan), ca este depașit. Daca-l obliga Nețoiu sa-l țina în echipa pe Grigorie, înseamna ca nu are coloana vertebrala. Daca îl ține în echipa pentru ca așa vrea el, înseamna ca e un handicapat și nu are stofa de antrenor”.

„Dana” l-a atacat și pe președintele executiv al echipei Dinamo, Ioan Becali. „Din pacate ce am spus înainte de a începe campionatul, s-a adeverit: N-au ce cauta la Dinamo jucatori de la o echipa retrogradata, n-are ce cauta Bratu la Dinamo. Cine i-a adus?. Bineînțeles, Ion Becali, așa ca ar trebui sa se auto-amendeze sau, și mai bine, SA PLECE NAIBII de la echipa, daca zice ca e așa mare dinamovist”.

Totuși, antrenorul Ioan Andone a fost aparat de o parte din suporterii echipei Dinamo, în ciuda înfrângerii de dumninica seara.

„Campionul” susține ca Andone ar trebui criticat numai în cazul în care Dinamo ar pierde calificarea în primul tur al Cupei UEFA. „Am pierdut un meci pe care l-am dominat și ghinionul a facut ca noi sa nu câștigam. Andone ar fi de criticat numai daca ar pierde calificarea cu Omonia.

Altfel, nu știu de ce îl critica unii numai dupa un singur meci”. Un alt suporter, „pinki”, nu este convins ca plecarea lui Ioan Andone ar schimba situația de la Dinamo. „Aș începe prin a spune tot ce nu mi-a convenit la meciul nostru, dar tot degeaba… Credeți ca fara Andone ne va fi mai bine? Ma îndoiesc foarte tare de asta”.

„suparatul” spune ca nu antrenorul Ioan Andone ar trebui demis. „Andone daca ar putea ar intra în teren și ar da el goluri. Dar cum nu se mai poate, încearca sa transmita mai departe ce înseamna sa fii CÂINE ROȘU… daca unii ingrați nu pricep învațamintele, ar trebui dați afara ei nu Ando”.

Un alt suporter dinamovist, „razvan_superdog”, a taxat și masura luata de conducerea FC Dinamo de a separa tribuna oficiala cu garduri metalice. „Superdeștepții din conducerea lui Dinamo, temându-se de noi înjuraturi, au blocat practic accesul la tribuna I din stânga Oficialei. S-a ajuns în așa fel încât, la pauza, toți suporterii de la tribuna I sa fie blocați de jandarmi. Nesimțire și bataie de joc, ca sa nu spun mai mult!”.

Mediafax