Andone crede ca Dinamo va înscrie

Apropo.ro / 28.07.2004, 08:58
Andone crede ca Dinamo va înscrie
Antrenorul Ioan Andone a declarat, marți, la plecarea echipei Dinamo spre Zilina, ca formația sa va marca în partida împotriva campioanei Slovaciei, contînd pentru turul al doilea preliminar din Liga Campionilor. "O sa jucam în sistemul nostru obișnuit și o sa vedem

Antrenorul Ioan Andone a declarat, marți, la plecarea echipei Dinamo spre Zilina, ca formația sa va marca în partida împotriva campioanei Slovaciei, contînd pentru turul al doilea preliminar din Liga Campionilor.

„O sa jucam în sistemul nostru obișnuit și o sa vedem daca MSK Zilina ne va oferi surprize. Este posibil sa joace 4-4-2 sau 3-4-3, dar o sa ieșim la presing și o sa încercam sa ne cunoaștem adversarul cît mai bine, pentru ca nu vreau sa riscam nimic. Goluri o sa marcam, important este sa nu îi lasam și pe ei sa înscrie”, a spus Andone la plecarea de pe aeroportul „Henri Coanda”.

Tehnicianul dinamovist a precizat ca sînt șanse mai mari de 50 la suta ca atacantul Claudiu Niculecu - accidentat, duminica, în cantonamentul de la Saftica – sa joace. „Nu l-am chemat pe Munteanu în locul lui Niculescu. A venit și el, ca este jucatorul nostru. Niculescu a facut un antrenament ușor aseara. Sînt șanse mai mari de 50 la suta sa evolueze. Are o problema la nervul sciatic, ceea ce este destul de rau. Deseara, dupa antrenament, ma voi consulta cu el daca va putea sau nu sa joace”, a declarat Andone.

Mijlocașul Florentin Petre a declarat ca Dinamo o poate învinge pe campioana Slovaciei. „Mergem sa jucam bine, sa nu primim gol și sa venim de acolo fericiți. I-am vazut jucînd pe cei de la Zilina: formeaza o echipa buna, cu fotbaliști valoroși. Se vede ca joaca împreuna de foarte mult timp, au cîștigat de trei ori consecutiv campionatul Slovaciei. Va fi un meci destul de dificil, dar putem sa îi învingem. Nu am emoții”, a spus Petre.

Atacantul Ionel Danciulescu considera ca Niculecu poate juca în partida contra formației MSK Zilina. „Cel mai bun rezultat pentru Dinamo este o victorie. Noi mergem acolo sa jucam cît mai bine, iar prin acesata evoluție sa vina și rezultatul. Important este sa obținem un rezultat bun, nu sa fie un recital N&D (n.r. Claudiu Niculescu și Ionel Danciulescu). Niculescu cred ca se simte bine și e posibil sa joace pîna la urma”, a spus Danciulescu.

Fundașul Liviu Ciobotariu a declarat ca jucatorii dinamoviști vor sa decida soarta calificarii în partida de la Zilina. „Trebuie sa mergem sa luam o opțiune serioasa pentru calificare. Nu va fi ușor pentru ca și echipele considerate mici își joaca șansa. Trebuie sa ne impunem de mîine. Slovacii sînt jucatori buni, important este ca noi sa fim foarte bine mobilizați. Un rezulatat bun ar fi o victorie sau cel puțin un meci egal”, a spus Ciobotariu.

De asemenea, Liviu Ciobotariu este de parere ca Niculescu ar putea evolua contra slovacilor. „În opinia mea, cred ca Niculescu ar putea sa joace, dar eu nu sînt medic. Dinamo are un lot valoros și nu sta într-un jucator sau doi, cu toate ca Niculescu este un fotablist foarte important pentru echipa. Dinamo o sa atace și o sa joace deschis”, a menționat Ciobotariu. 

Mediafax