Andone este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Apropo.ro / 25.05.2007, 10:38
Andone este noul antrenor al echipei CFR Cluj
Tehnicianul Ioan Andone este noul antrenor al echipei CFR Cluj, el semnând, vineri, un contract pe doua sezoane cu gruparea clujeana, transmite corespondentul MEDIAFAX. Acesta a declarat, în cadrul conferinței de presa, ca este conștient de faptul ca a fost instalat în

Tehnicianul Ioan Andone este noul antrenor al echipei CFR Cluj, el semnând, vineri, un contract pe doua sezoane cu gruparea clujeana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acesta a declarat, în cadrul conferinței de presa, ca este conștient de faptul ca a fost instalat în funcția de antrenor principal la CFR Cluj pentru a câștiga campionatul.

„Revin cu placere la Cluj dupa 13 ani. Sunt conștient pentru ce am fost adus aici, obiectivul e foarte clar, câștigarea campionatului. Nu exista nicio diferența din punct de vedere valoric între CFR Cluj și echipele din București. Poate doar tupeul bucureștenilor”, a declarat Andone, care în perioada 1994-1996 a antrenat echipa Universitatea Cluj.

Andone, fost antrenor al echipei Dinamo cu care a câștigat un titlu de campion al României și trei ediții ale Cupei României, a pregatit ultima oara formația Omonia Nicosia. El îl înlocuiește pe Cristiano Bergodi la CFR Cluj.

Mediafax