Andone: Mai avem șanse la titlu

Apropo.ro / 17.04.2005, 13:08
Andone: Mai avem șanse la titlu
Antrenorul Ioan Andone crede ca echipa Dinamo mai are șanse la cîștigarea titlului, pe care și le va juca pîna cînd Steaua va deveni campioana din punct de vedere matematic. "Astazi n-am avut prospețime, dar chiar și așa am reușit sa marcam. Șanse la

Antrenorul Ioan Andone crede ca echipa Dinamo mai are șanse la cîștigarea titlului, pe care și le va juca pîna cînd Steaua va deveni campioana din punct de vedere matematic.

„Astazi n-am avut prospețime, dar chiar și așa am reușit sa marcam. Șanse la titlu mai sînt și ni le vom juca pîna cînd Steaua devine campioana din punct de vedere matematic”, a spus Andone, în cadrul conferinței de presa de la finalul partidei Dinamo – CFR Cluj, scor 4-0, din etapa a XX-a a Diviziei A.

Andone crede ca daca Universitatea Craiova va pierde meciul cu Steaua, de duminica, își va diminua considerabil șansele de a se salva de la retrogradare. „La Universitatea Craiova este o problema de moral, pentru ca daca te uiți la linia lor de mijloc, cu Pleșan, Bundea, Schumacher și Luțu, e una dintre cele mai bune din campionat. Universitatea trebuie sa fie atenta, pentru ca daca pierde cu Steaua acasa cred ca nu mai are prea multe șanse sa se salveze de la retrogradare”, a apreciat tehnicianul dinamovist.

Președintele FC Dinamo, Nicolae Badea, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale în meciul cu CFR Cluj. „Claudiu Niculescu e într-un moment bun, la fel cum a fost și în turneul din Turcia, din iarna. Sînt mulțumit de felul cum a jucat Dinamo, dar nu chiar în toate momentele, pentru ca CFR a lovit de doua ori bara, momente în care noi am scapat de gol cu șansa”, a spus Badea.

Nicolae Badea a menționat ca FC Dinamo nu va premia Universitatea Craiova în cazul în care va învinge Steaua duminica. „Nu vom premia Craiova. Noi avem un regulament pe care îl vom respecta și nu avem de ce sa-i premiem”, a subliniat Badea.

Mediafax