Andone sare la gatul lui Argaseala si invers!

De: Mirel Mircea / 04.03.2008, 16:53
Andone sare la gatul lui Argaseala si invers!
Continua razboiul declaratiilor pe ruta Cluj - Ghencea si invers. Ultima batalie ii are in prim plan pe Ioan Andone si Valeriu Argaseala

Continua razboiul declaratiilor pe ruta Cluj – Ghencea si invers. Ultima batalie ii are in prim plan pe Ioan Andone si Valeriu Argaseala.

Antrenorul liderului a lansat un atac dur la adresa lui Valeriu Argaseala, despre care spune ca este prieten si bea bere cu arbitrul Cristian Nica, care a facut parte din brigada de arbitrii a partidei Steaua – CFR.

“Credeti ca Argaseala este pus la intamplare in functia de presedinte la Steaua? De exemplu, el este prieten cu Cristian Nica, cel care a fost arbitru asistent la meciul nostru din Ghencea. Ei beau cate o bere impreuna, toata lumea stie de relatia de pritenie dintre cei doi”, a spus Andone.

Reactia presedintelui stelist nu s-a lasat asteptata. Argaseala a adoptat acelasi ton ca si Andone si i-a transmis acestuia ca il asteapta in fata Comisiei de Disciplina a FRF pentru declaratii calomnioase.

"Nu pot sa ma supar pe ce declara domnii Muresan si Andone. Domnul Andone nemaistiind ce sa faca la antrenmaente, intrand intr-o mica criza, incepe sa faca pe conducatorul. Dansul mai bine sa invete foarte bine tactica de joc, sa invete jucatorii cum sa stea in teren, sa-i invete cum sa castige meciurile, sa lase pe altii sa vorbeasca in numele clubului. Poate si-a adus aminte de declaratiile domnului Zotta can a spus ca l-a vazut pe dansul si pe Muresan band bere cu un arbitru. Eu nu-mi aduc aminte sa fi stat vreodata la vreo masa cu arbitrul Nica. In primul rand eu nu beau alcool. Eu cu Cristi Nica nu m-am vazut la nicio masa. De ce n-a iesit domnul Muresan dupa meciul cu Bistrita, cand i-a ajutat arbitrul. Atunci n-aveau nici o grija, erau foarte tacuti", a spus Argaseala la Special pe Sport.ro

Trimite urari de martisor prin Free Sms!