Andone: Sunt dezamagit de unii jucatori

Apropo.ro / 22.07.2007, 14:02
Andone: Sunt dezamagit de unii jucatori
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca meciul aniversar cu Benfica Lisabona a fost unul spectaculos, însa s-a declarat "dezamagit" de unii dintre jucatorii sai, despre care a spus ca "nu au dat totul pe teren", transmite corespondentul MEDIAFAX. "A fost un meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca meciul aniversar cu Benfica Lisabona a fost unul spectaculos, însa s-a declarat „dezamagit” de unii dintre jucatorii sai, despre care a spus ca „nu au dat totul pe teren”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A fost un meci foarte frumos, spectaculos, cu patru goluri. Se puteau marca și mai multe. În mare, ne-am fixat primul 11 pentru campionat. Sunt, totuși, dezamagit de unii jucatori, care nu au dat astazi totul pe teren. Chiar daca a fost un meci aniversar, ei ar fi trebuit sa dea totul”, a subliniat Andone.

Portarul formației clujene, Eduard Stancioiu, a subliniat ca, deși golul primit de la Rui Costa a fost unul foarte spectaculos (n.r. – șut puternic de la 20 de metri, sub bara, pe care portarul nu a reușit sa-l respinga), nu se poate bucura ca a fost învins.

„Am dat un gol norocos. Pentru mine a fost o onoare sa joc împotriva Benficai”, a spus, la rândul sau, portughezul Antonio Semedo. Întrebat daca ar dori ca în viitor sa evolueze la Benfica, Semedo a evitat sa dea un raspuns clar. „Mai am doi ani de contract cu CFR Cluj”, a punctat Semedo.

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical susținut, sâmbata, pe teren propriu, în compania formației lusitane Benfica Lisabona, organizat cu ocazia împlinirii a o suta de ani de la înființarea clubului ardelean.