Andone: Suntem pregatiți pentru Heerenveen

Apropo.ro / 17.10.2005, 11:30
Andone: Suntem pregatiți pentru Heerenveen
Antrenorul Ioan Andone a declarat, la finalul partidei cu CFR Cluj, câștigata de formația Dinamo cu scorul de 5-0, ca formația sa este pregatita pentru confruntarea de joi cu Heerenveen, din cadrul grupei F a Cupei UEFA. "Suntem pregatiți pentru meciul cu Heerenveen,

Antrenorul Ioan Andone a declarat, la finalul partidei cu CFR Cluj, câștigata de formația Dinamo cu scorul de 5-0, ca formația sa este pregatita pentru confruntarea de joi cu Heerenveen, din cadrul grupei F a Cupei UEFA.

„Suntem pregatiți pentru meciul cu Heerenveen, care în aceasta seara a câștigat cu 3-0 (n.r. – NAC Breda – Heerenveen 0-3), în deplasare. Speram ca vom face o partida la fel de buna cum am facut în repriza a doua a meciului din seara aceasta”, a spus Andone.

Andone a explicat importanța unei eventuale victorii împotriva formației olandeze. „Avem nevoie de cele trei puncte puse în joc joi și trebuie sa le obținem. Daca iei trei puncte înca din primul meci în grupe, îți poți face calculele dupa aceea. Va fi destul de dificil, eu știu atmosfera și agresivitatea pe care o are Heerenveen. E un fel de Craiova a Olandei. Din informațiile pe care le am, echipa practica un joc agresiv, la fel cum evolua și antrenorul lor, care mi-a fost coleg”, a spus tehnicianul.

Antrenorul Ioan Andone va pleca, duminica, în Bulgaria, pentru a urmari partida Levski Sofia – Lokomotiv Sofia. „Am vizionat deja un meci de-al lor, 1-1 cu ȚSKA. E o echipa puternica, dar pâna la ora meciului cu Levski mai avem. Important este cel de joi”, a spus Andone.

Jucatorul Ianis Zicu a precizat ca nu este important rezultatul partidei cu Heerenveen, ci victoria. „La fel de speriați au plecat și cei de Everton. Speram sa câștigam joi, sa începem cu dreptul acest parcurs european pe care ni-l dorim sa fie cât mai lung. Joi, 1-0 ne este de ajuns în partida cu Heerenveen”, a mai spus Zicu.

Mijlocașul Florentin Petre considera ca partida cu Heerenveen trebuie abordata cu aceeași mentalitate și daruire ca cea cu Everton, de la București, din primul tur al Cupei UEFA, când „alb-roșii” s-au impus cu scorul de 5-1.

„Toți care au fost pe aici s-au cam speriat. Meciul cu CFR nu se compara cu ce va fi joi, cu Heerenveen. E alta echipa, cu alta mentalitate. Trebuie sa-i luam la fel ca pe Everton. Daca nu vom avea aceeași mentalitate ne va fi greu”, a subliniat Petre.

Dinamo va întâlni, joi, formația olandeza Heerenveen, în prima etapa a grupei F a Cupei UEFA.

Mediafax