Andone va sta sase saptamîni cu piciorul în ghips

Apropo.ro / 29.06.2004, 10:49
Andone va sta sase saptamîni cu piciorul în ghips
Antrenorul echipei Dinamo București, Ioan Andone, va sta șase saptamîni cu piciorul drept în ghips, dupa ce a suferit o ruptura parțiala de tendon în timpul unui meci de old-boys disputat în cantonamentul de la Worben (Elveția), informeaza site-ul oficial al gruparii din

Antrenorul echipei Dinamo București, Ioan Andone, va sta șase saptamîni cu piciorul drept în ghips, dupa ce a suferit o ruptura parțiala de tendon în timpul unui meci de old-boys disputat în cantonamentul de la Worben (Elveția), informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Duminica am fost cu Ioan Andone la «Insel», un spital vechi de vreo 600 de ani. Diagnosticul a fost ruptura parțiala a tendonului achilian, ceea ce înseamna șase saptamîni cu piciorul drept în ghips”, a spus medicul dinamovist Liviu Batineanu.

Dinamo a jucat aseara, de la ora 21.00, un meci amical în compania formației elvețiene Young Boys Berna, care a terminat pe locul doi în campionatul trecut. „Cainii” au reusit sa castige cu scorul de 2-1, ambele goluri fiind marcate de Claudiu Niculescu. Partida conteaza pentru „Sempione Cup”, un triunghiular la care mai participa campioana Elveției, FC Basel.

Mediafax