Andra

Apropo.ro / 02.06.2008, 00:00
Andra
Cîntăreaţa a lansat de curînd un nou videoclip, “Un lucru să-mi dai”, şi se pregăteşte de o vară fierbinte şi foarte încărcată profesional. Însă, în tot acest program infernal, îşi face deja planuri de vacanţă alături de iubitul ei, Cătălin Măruţă. Cei doi îşi doresc să se căsătorească şi speră ca acest an să se întîmple fericitul eveniment. “Avem gînduri mari!”, dezvăluie Andra.

“Un lucru să-mi dai”, al doilea single de pe cel mai nou album al Andrei, “Dragostea rămîne”, înseamnă şi prima ei colaborare cu Marius Moga. “La fiecare album am vrut să încerc ceva nou, iar acum noutatea se numeşte Marius Moga”, îşi începe ea povestirea. Este un videoclip de imagine, realizat de regizorul Dragoş Buliga, în care artista a dorit să susţină mesajul piesei şi prin tricoul pe care îl poartă şi pe care este inscripţionat: “Da, mă căsătoresc cu tine!”. În afară de acest tricou, în videoclip Andra are doar ţinute spectaculoase, plus un machiaj extravagant realizat de Dana Argeşan, care a durat nu mai puţin de cinci ore. “M-am simţit excelent la filmări şi sper ca videoclipul piesei să placă publicului cel puţin la fel de mult ca şi mie”, a declarat artista. De cîteva ori, iubitul ei, Cătălin Măruţă, a fost şi personaj în videoclipurile ei. De data aceasta, el lipseşte. “Sigur, mie mi-ar plăcea ca iubitul meu să apară în toate clipurile mele, mai ales dacă e vorba de o poveste de dragoste. Doar persoana iubită din realitate poate acest rol cel mai bine. Dar, firesc, nu se poate de fiecare dată, depinde mult de viziunea regizorului”, spune ea.

Un cuplu de vedete

Relaţia celor doi durează de ceva vreme şi se pare că au găsit reţeta ideală. “Nu fac nimic fără să-l întreb. La fel şi el, îmi povesteşte tot ce i se întîmplă, ce invitaţi are în emisiune – chiar dacă eu sînt în alt colţ al ţării. Dacă nu ne vedem, vorbim tot timpul la telefon”. Deja îşi fac planuri de vacanţă pentru vara aceasta. “Chiar azi vorbeam unde să mergem. Noi alegem în fiecare an o altă ţară în care vrem să ne reîncărcăm bateriile. Cînd alegem locaţia, nu avem divergenţe. Dacă eu propun o locaţie, Cătălin e imediat de acord şi invers”. Cei doi vor să se căsătorească şi, poate, anul acesta chiar îşi pun în aplicare planurile. “Oricum, noi locuim împreună şi, de fapt, sîntem o familie”, spune Andra.

Vara aceasta, Andra va ajunge des la concertele de pe litoral. “Cu toate acestea, nu pot să-mi dezamăgesc fanii din alte părţi ale ţării care nu vor ajunge la mare. Aşa că bat eu toată ţara pentru ei. Pînă acum, nu cred că am ratat vreun colţ al României”, povesteşte ea