Andra a câştigat „Best Romanian Act”, în cadrul MTV EMA 2014

Apropo.ro / 25.10.2014, 10:00
Andra a câştigat
România va fi anul acesta reprezentată de Andra la runda a doua a cursei pentru trofeul Worldwide Act din cadrul MTV EMA 2014, artista fiind desemnată ieri câştigătoarea “Best Romanian Act 2014”.
Foto: Facebook
 
 
Datorită voturilor publicului, Andra a trecut într-o nouă etapă a competiţiei şi va concura mai departe la categoria „Europe East” împotriva artiştilor din Israel, Polonia, Rusia şi Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) pentru a putea trece în etapa finală: Worldwide Act.
 
 
Foto: Facebook
 
 
“Vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce faceţi pentru mine, pentru că mă susţineţi, pentru că mă votaţi şi pentru că îmi arătaţi dragostea voastră în fiecare zi! Mulţumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordaţi la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot câştiga. Vă pup şi vă iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor săi.
 
În perioada 23 octombrie (12:00 AM) – 29 octombrie (11:59 PM), Andra va putea fi votată de fani, având astfel şansa de a ajunge direct la show-ul din Glasgow, ce va avea loc pe 9 noiembrie.
 
 
Puteţi urmări aici cel mai recent videoclip al artistei, Andra feat. Liviu Teodorescu – “Aşa e dragostea”: