Andra a vorbit despre probleme din căsnicie, înşelat şi bătai: „Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin…”

De: Cristiana Trifu / 24.04.2018, 14:21
Andra a vorbit despre probleme din căsnicie, înşelat şi bătai:
Andra a spus adevărul despre căsnicia cu partenerul ei de viaţă Cătălin Măruţă. Cei doi au împreună doi copii şi au o familie fericită.

Povestea lor de dragoste a început pe când Cătălin Măruţă era prezentator la TVR2, iar artista doar ce îşi începea cariera în muzică. 

Andra a vorbit la Kiss Fm despre înşelat, dar şi despre bătaie. Artista a mărturisit că nu se pune problema de abuzuri în căsnicia ei.

Foto fabulos! Cuminţica Andra a pozat topless

Motivul incredibil pentru care Andra nu pozează în costum de baie! – Imagini rare

Andra s-a îngrăşat: „Nu merg la sală şi nu ţin diete” – FOTO

Ce a crescut fetiţa Andrei! Uite cum arată acum! Fotografii de colecţie

Andra, poza care va încinge imaginaţia fanilor! Bluza a trădat-o grav – FOTO

Cât câştigă lunar familia Măruţă. Sumele sunt uriaşe!

“Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubeşti cu adevărat, şi atunci poţi trece peste orice, asta dacă îţi doreşti cu adevărat ca lucrurile să funcţioneze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste nişte lucruri, eu aş trece pentru că ştiu cât de mult îl iubesc, aşa văd în momentul ăsta, nu ştiu, eu nu am trăit. În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înşele. De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relaţie, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”.