Andra are agenda plină! Face 7.000 de euro la un spectacol!

Redacția / 28.08.2014, 11:30
Andra are agenda plină! Face 7.000 de euro la un spectacol!
Andra este una dintre cele mai bine plătite artiste de la noi. A lansat hit după hit şi este constant solicitată să cânte, atât pentru spectacole în cluburi, cât şi la nunţi, botezuri sau evenimente în aer liber.
Soţia lui Măruţă are multe propuneri de cântări şi nu mai face faţă. Potrivit WOWbiz.ro, Andrei îi sună non stop telefonul de când s-a întors din vacanţă, chiar dacă onorariul ei pentru spectacole este unul destul de ridicat.
 
De când apare la show-uri în formula cu trupă, preţul pentru un concert cu Andra este în jur de 7.000 de euro de reprezentaţie.
 
Foto: Facebook
 
„Andra este unul dintre cele mai grele nume din industria muzicală românească. Dacă întrebi pe stradă 10 oameni care este cea mai bună cântăreaţă din România, nouă, dacă nu chiar zece din zece, îţi vor spune „Andra”. Tocmai de aceea, chiar dacă, de câteva luni, se promovează mai mult cu trupa, formula pentru care cere în jur de 7.000 de euro de reprezentaţie, numărul solicitărilor pentru spectacole nu a scăzut. Din contră! De multe ori, când tatăl ei sau alţi impresari colaboratori le spun solicitanţilor că din nefericire cântăreaţa nu este disponibilă la data dorită de ei, din cauza unor angajamente, aceştia înaintează sume cu câteva mii de euro mai mari decât onorariul pretins de vedetă, doar-doar se înduplecă cineva…”, a declarat un apropiat al artistei pentru WOWbiz.ro.