Andra, despre copil, siluetă şi ”Românii au talent”

De: Mioara Tronaru / 15.08.2011, 07:00
Andra, despre copil, siluetă şi ”Românii au talent”
După aproape cinci luni de când a născut, Andra afişează o siluetă de invidiat. Secretul ei: un metabolism foarte bun, multă mişcare şi un program încărcat. Artista se pregăteşte de un nou sezon al emisiunii ”Românii au talent” la PRO TV, tocmai a filmat un nou videoclip şi este tare mândră de juniorul ei, David.

– Ai filmat deja un nou videoclip, te pregăteşti de un nou sezon de „Românii au talent”, mergi la concerte… Cum se împacă programul acesta cu ipostaza de mămică?
Se împacă mai bine decât îţi imaginezi! Eu, una, abia aştept să plec din nou prin ţară, cu caravana „Românii au talent”, dar şi la concerte, fiindcă am agenda plină. Tocmai am terminat, în mare, un clip de care sunt mândră!

– Ce face piticul?
Piticul e foarte bine, creşte şi, în fiecare zi, face câte ceva nou, în premieră absolută. În fine, eu nu voi lipsi din Bucureşti mai mult de două zile pe săptămână, indiferent că e vorba de concerte sau de „Românii au talent”, asta în cele mai aglomerate săptămâni, deci nu va fi o mare problemă să aibă cineva grijă de David. Mama mea stă mult cu el, câteodată mă tem că-l răsfaţă prea rău!

– Cu cine seamănă mai tare?
Eu cred că 80% seamănă cu Cătălin, aşa zice toată lumea. Iar restul… cu mine, normal! Dar acum e prea devreme să tragi o concluzie. S-ar putea ca, pe măsură ce trece timpul, să semene mai mult cu mine. Ştii cum se spune: băieţii seamănă mai degrabă cu mamele, iar fetele cu taţii!

– S-a schimbat ceva în relaţia cu soţul tău de când a apărut David?
Dacă „schimbat” înseamnă ceva bun, atunci da, s-a schimbat! David ne-a legat şi mai mult, dar, dincolo de asta, ne-a motivat pe amândoi, ne-a făcut nişte oameni mai buni şi mai raţionali decât eram! Un copil schimbă totul, e cea mai frumoasă revoluţie dintr-o familie.

– E Cătălin gelos pe David?

Ar fi culmea! E cu totul alt gen de iubire, cine compară iubirea pentru soţ cu cea pentru copil greşeşte, sunt lucruri total diferite. Cătălin nu are de ce să fie gelos pe dragostea mea pentru David, eu sunt un om foarte echilibrat, ştiu să-mi distribui dragostea. Sunt, repet, iubiri diferite, iar Cătălin ştie asta la fel de bine ca şi mine.

– Cine deţine recordul la schimbat scutece?
N-am contabilizat, dar de-acum am să ţin un scor, aşa că vorbim peste câteva luni! Nu, serios vorbind, amândoi avem aceeaşi experienţă şi aceeaşi viteză la schimbat pampersi, sa stii ca nu e asa greu pe cat cred oamenii care nu au copii. E o chestiune de indemânare şi se învaţă extrem de repede!

– Cum vezi tu viaţa acum? Ţi s-au schimbat priorităţile?
Păi, asta înseamnă să fii parinte, să ţi se schimbe dintr-o dată priorităţile! Câtă vreme eşti de capul tău, iei orice hotărâre, că nu mai contează. Dar când ai copil, gândeşti cu mintea şi cu inima. Gata, s-a terminat cu deciziile astea impulsive, aşa…

– Cum ai reuşit să slăbeşti atât de repede după naştere?
Eu am un metabolism bun şi am fost dintotdeauna norocoasă, n-a fost nevoie să ţin regimuri crunte, cum fac alte femei. Am avut grijă la alimentaţie şi am căutat să mă mişc suficient şi, astfel, am scăpat de o bună parte din kilogramele acumulate după naştere. N-a fost nevoie să fac eforturi prea mari, doar am fost mai atentă ce meniu aleg, mai ales seara, când am mers pe ideea de grătar cu salată, în general.

– Mergi la sală? Practici vreun sport?
Ocazional, merg şi la sală, dar aş minţi să spun că sunt client permanent. Mai degrabă, cred că mă ajută stilul meu de viaţă, am concerte şi repetiţii, dansez mult, mă mişc mult, asta mă ajută să mă menţin în formă. Îmi place sportul, dar nu sunt maniacă, nu practic vreun sport susţinut. Am mai făcut aerobic, jogging, dar în general mă menţin prin dans, asta îmi place, îmi face bine.

– Apropo de noul tău single produs de MediaPro Music, „Telephone”, cât de mult vorbeşti tu la mobil?
Vorbesc destul, nu zic nu însă, dacă e să-ţi spun adevărul, Cătălin bate toate recordurile: e agăţat de telefon ca de perfuzii, nu ştiu cum face! De fapt, ştiu cum face: îl sună lumea, trebuie să răspundă, multe apeluri sunt importante, n-are altă soluţie… Jobul lui nu se termină când iese din emisia în direct, jobul lui e non-stop, asta puţină lume ştie.

– Care este cea bună achiziţie vestimentară/accesorii pe care ai făcut-o?
Mai multe, dar acum îmi vine în minte perechea mea de pantofi Christian Louboutin, cu tocuri de 16 cm. Sunt foarte încântată de pantofii ăştia, sunt frumoşi, de altfel o să-i vedeţi şi in clipul cel nou. Ca să fiu sinceră, de-asta i-am şi luat, mai mult pentru scenă, nu umblu cu ei prin oraş…

– Care sunt piesele de bază ale garderobei tale în această toamnă?

În fiecare sezon, îmi înnoiesc hainele şi pantofii, iar asta n-o fac ca pe un moft, ci în primul rând din respect pentru publicul meu, pentru fanii mei care sunt curioşi să vadă ce port, care se inspiră din stilul meu. Am şi pentru această toamnă pregătite nişte rochii cool, nişte bluze ingenioase, nişte pantofi pe care nu i-am purtat niciodată. Abia aştept să-i inaugurez!


– Ce aşteptări ai de la caravana „Românii au talent”?

Am cele mai frumoase şi mai curajoase aşteptări. Tot ce-mi doresc cu adevărat e să văd că vin cât mai mulţi români la preselecţie, cu îndrăzneală şi creativitate. Să înţeleagă toată lumea că suntem acolo ca să-i încurajăm, să-i descoperim, să-i promovăm. Va fi un show excepţional, aşa cum am obişnuit fanii, sunt sigură că acest sezon va fi încă şi mai palpitant decât primul.

– Plecaţi în vacanţă?
Da. Săptămâna aceasta vom fi în Marbella, Spania.
Cătălina Matei