Andra e gravidă? Fanii au felicitat-o deja

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2014, 09:24

Andra e gravidă? Fanii au felicitat-o deja
Andra a susţinut un concert în Garajul Europa FM.

Conform Libertatea.ro, cântăreaţa a purtat o pereche de colanţi de culoare neagră şi o bluză, tot neagră, cu două volane, dând impresia că are o burtică destul… mare. Poate ţinuta nu a avantajat-o, însă impresia generală pe care a făcut-o a fost că ar fi… gravidă.

„Esti graviduta?”, „Insarcinata??? Sau mi se pare?!”, „Andra, astepti barza?”, „Eu cred ca este! Si are cateva luni bune…”, „Si eu cand am vazut poza tot asta m-am intrebat :))”, „Pare insarcinata”, „Banuiesc ca ai fii insarcinata… Gresesc?”, „Minunata si insarcinata”, sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.

Andra a demonstrat în ultima vreme că obişnuieşte să poarte pe scenă şi ţinute care nu o avantajează, însă dacă este totuşi însărcinată, probabil cântăreaţa este în culmea fericirii.

Iarna a venit, sărbătorile bat la uşă. Tu ţi-ai pregătit bagajele pentru vacanţă?
Fie că mergi pe la rude, fie că ai făcut rezervare la o cabană pe partie sau pe o plajă exotică, cu siguranţă vei avea nevoie de trollere şi genţi în care să îţi transporţi lucrurile.

 

Participă la concursul nostru şi poţi câştiga unul din cele 9 premii pentru vacanţa ta de iarnă: 2 trollere Magellano, 4 genţi Roncato şi 3 borsete Bric`s. Vezi detalii despre premii!

Mecanismul concursului:
- completează formularul de mai jos cu datele solicitate
- confirmă abonarea la newsletter 
- răspunde la întrebarea de concurs şi intri automat în tragerea la sorţi pentru premii

 

La tragerea la sorţi vor fi înscrise toate persoanele care trimit răspunsul prin formular până pe data de 17 decembrie 2013.

 

Pentru detalii, citeşte regulamentul concursului.

 

Concursul s-a incheiat, premiile au fost distribuite aleatoriu prin tragere la sorti o data cu extragerea castigatorilor. Lista castigatorilor este:



1 Schiopu Gabi un troller Magellano
2 Ciobanu Ana Maria un troller Magellano
3 Mitu-Padureanu Alina-Madalina o geanta RONCATO
4 Illin Viorica o geanta RONCATO
5 liliana Dumitru o geanta RONCATO
6 Rebreanu Horatiu o geanta RONCATO
7 Bucur Ioan o borseta Bric`s
8 Maria Viorel o borseta Bric`s
9 Aldea Aurica o borseta Bric`s

 

Tags: