Andra e, oficial, doamna Măruţă

Apropo.ro / 18.08.2008, 00:00
Andra e, oficial, doamna Măruţă
La trei ani de cînd s-au îndrăgostit, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la PRO TV şi iubita lui au mers la primăria sectorului 3 din Bucureşti pentru a-şi oficializa relaţia.

În prezenţa naşilor, a rudelor şi a prietenilor, cei doi au semnat cu emoţie actele de căsătorie. Extrem de fericită, Andra a mărturisit că de acum înainte doreşte să i se spună… doamna Măruţă! La rîndul său, Cătălin a declarat că a avut emoţii uriaşe, însă a spus un ”Da” hotărît şi… n-a durut, după cum singur recunoaşte.

Alături de cei doi îndrăgostiţi, la cununia civilă au sosit o parte din cei mai apropiaţi prieteni ai acestora: Iulia Vîntur şi Marius Moga, Laura Cosoi şi Smiley, CRBL şi iubita sa, Elena, dar şi celebra cîntăreaţă Eva Kiss, care a venit special din Germania. Printre invitaţi s-au numărat Nico, Miki, Alexandra Ungureanu, Mihai Albu, Adina Buzatu, dar şi fosta crainică a televiziunii publice Cristiana Bota.

Măruţă a fost plăcut surprins de echipa emisiunii ”Happy Hour”, care, cu puţin timp înainte de această zi de sărbătoare, s-a gîndit să îi facă vedetei PRO TV un cadou inedit: o canapea identică cu cea din studioul emisiunii. Întrebaţi cînd vor veni şi urmaşii, Cătălin şi Andra au izbucnit în rîs. ”Vor veni şi copiii la un moment dat, ne dorim foarte mult”, mărturiseşte Andra, ”dar nu vrem să fixăm o dată pentru asta”. ”Eu îmi doresc cel puţin doi”, recunoaşte Măruţă, ”dar Andra vrea vreo şase, şapte…”.

Pentru doamna şi domnul Măruţă urmează acum cununia religioasă şi nunta, chiar de ziua de naştere a Andrei, la Tg. Jiu, pe o insulă. ”Nunta o să fie pe 23 august, în aer liber. Toţi cei dragi nouă vor fi acolo”, au încheiat cei doi.