Andra i-a pus gînd ”rău”…

Apropo.ro / 19.11.2007, 00:00
Andra i-a pus gînd ”rău”...
... lui Măruţă! Nu, nu-l duce în faţa stării civile, încă, dar l-a transformat într-un om de ştiinţă în cel mai recent videoclip al său. ”Dragostea rămîne” este primul single de pe viitorul album pop-dance al artistei, care va fi lansat pe piaţă împreună cu MediaPro Music, la începutul anului viitor.
În videoclip, Andra şi Cătălin interpretează rolurile unor îndrăgostiţi într-o poveste de iubire la fel de frumoasă ca şi cea pe care o trăiesc în realitate. La începutul clipului, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la PRO TV joacă rolul unui om de ştiinţă cufundat în calcule şi ecuaţii, mult prea ocupat ca să îşi dea seama că răspunsul la întrebările lui este chiar dragostea. Acest lucru se schimbă însă atunci cînd, prin ochelarii care făceau parte din costumaţia de savant, o vede pe Andra şi pasiunea sa pentru numere se transformă în dragoste pentru artistă. “Fanii ne-au sugerat să mai facem un clip împreună. Dacă la primul videoclip în care Cătălin apare împreună cu mine, noi nu formam încă un cuplu, la publicul poate vedea povestea noastră de dragoste, care este reală şi pe care nu ne ferim să o împărtăşim cu toată lumea. Eu cred foarte mult în acest single şi în videoclip şi sper să fie bine primit de toţi cei care îl vor urmări”, mărturiseşte Andra.
12 ore de filmare
La regia şi scenografia clipului au lucrat Rocca, solistul trupei Firma, şi Bogdan Popoiag, o echipă din ce în ce mai căutată de artiştii din Romănia. “M-am simţit excelent la filmări pentru că am avut o echipă foarte bună în spate, pornind de la machiaj şi păr şi terminînd cu styling-ul pentru care am lucrat cu Laura Lazăr. Sînt la prima colaborare cu Rocca şi Bogdan Popoiag şi le mulţumesc că au avut grijă să mă simt cît mai bine şi sper ca acest lucru să se vadă şi în clip”, a declarat încîntată artista. Cu toate că afară a fost foarte frig, iar filmările au durat mai mult de 12 ore, Andra a rezistat şi şi-a jucat rolul pînă la capăt, ca o adevărată profesionistă. De-a lungul zilei de filmare, iubita lui Măruţă a schimbat trei ţinute şi două locaţii. Iar premiera clipului a avut loc chiar la ”Happy Hour”, emisiunea prezentată chiar de… savantul din videoclip!
 
Vis de iarnă
Andra şi MediaPro Music lansează şi un album de colinde, ”Vis de iarnă”. Conţine 10 melodii dedicate Sărbătorilor, colinde tradiţionale romăneşti precum “Sus la poarta Raiului”, “O, ce veste minunată!”, “Moş Crăciun” sau “Deschide uşa, creştine!”, dar şi melodii internaţionale specifice acestei perioade: “Silent Night” sau “All I Want for Christmas Is You”.
Top personal
1. Robbie Williams – Feel
2. Scorpions – Wind of change
3. Beyonce – Listen
4. Whitney Houston – One moment in time
5. Justin Timberlake – Cry me a river