Andra, în lacrimi, în braţele lui Măruţă! „Cătă, mi-e frică!”

Apropo.ro / 02.09.2014, 11:29
Andra, în lacrimi, în braţele lui Măruţă!
Andra a avut parte de o mulţime de surprize, de ziua ei.

Soţul ei, Cătălin Măruţă, i-a pregătit o petrecere, însă drumul până la locul cu pricina a fost unul presărat cu emoţii mari pentru cântăreaţă.

Artista a fost nevoită să meargă pentru prima dată cu elicopterul şi motocicleta, după ce Măruţă a convins-o cu greu să urce în fiecare dintre cele două mijloace de transport.

Dacă pe motocicletă a urcat mai uşor, ţinându-l cu toată forţa pe Tavi Colen, la vederea elicopterului Andra a izbucnit în lacrimi, mărturisind că îi este foarte frică.

„Mami, vorbesc serios, lasă-mă. Mi-e frică. Ştii bine că nu m-am dus nici la Cluj. Luaţi-vă surprizele şi mergeţi în…unde să mergeţi…”, a reacţionat Andra.

„Dacă mă iubeşti şi dacă ai încredere în mine… trebuie sa mergi cu elicopterul!”, a insistat Măruţă. „Îmi e frică, Cătă. Mi-e frică, oameni buni! Dacă se întâmplă ceva, tu m-ai pus”, a spus Andra, printre râsete şi lacrimi.

Într-un final a acceptat, iar elicopterul a dus-o la o vilă de pe malul lacului Snagov, acolo unde au întâmpinat-o soţul şi fiul ei, dar şi o mulţime de prieteni.

„Mi-a fost frică, dar a fost o experienţă extraordinară. Noroc că a fost pe distanţă mică. Orice femeie îşi doreşte să fie iubită, admirată… dar mi s-a părut că la 28 de ani am primit poate mai mult decât… chiar n-am aşteptat chestia asta. Mi-am dorit dragoste şi cei pe care îi iubesc să fie alături de mine”, a declarat Andra la Pro TV, privind imaginile din ziua respectivă.