Andra, în triplu rol în cel mai nou videoclip al său (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 25.07.2014, 08:00
Andra, în triplu rol în cel mai nou videoclip al său (VIDEO)
După colaborările cu Marius Moga, What’s Up şi Cornel Ilie, Andra lansează un nou videoclip, pentru piesa “Aşa e dragostea”, interpretată împreună cu Liviu Teodorescu, fost concurent la “Vocea României”. Artista joacă triplu rol: este pe rând chelneriţa, victima unui incendiu, personaj de telenovelă.

“Îl admir foarte mult pe Liviu, are o voce foarte caldă, un timbru plăcut, mi-am dorit de mult un duet cu el. ‘Asa e dragostea’ este o piesă foarte pozitivă, despre iubire, compusă de Marius Moga”, a spus Andra.

Foto: Bogdan Moldovan

„Îi mulţumesc Andrei că m-a primit pe piesa ei, şi lui Marius Moga, că a avut ideea să cântăm o melodie împreună”, a spus şi Liviu Teodorescu.

Foto: Bogdan Moldovan

Noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea. De machiajul Andrei s-a ocupat Alexandru Abagiu, coafurile artistei au fost realizate de Sorin Stratulat, iar ţinutele ei, cât şi ale lui Liviu, au fost asigurate de Dana Budeanu. Coregrafia a fost realizată de Bogdan Boantă.

Videoclipul marchează şi o premieră: Andra apare pentru prima dată alături de artiştii din bandul sau, care o însoţesc în concerte de câteva luni.

Foto: Bogdan Moldovan

Filmările au durat aproape 24 de ore, iar cei doi artişti s-au transformat în mai multe personaje. Andra este pe rând chelneriţa, victima unui incendiu, personaj de telenovelă, iar Liviu este salvamar, pompier şi, la fel ca şi colega sa, parte dintr-o telenovelă.