Andra şi Cătălin Măruţă în Saint-Tropez, pe urmele actorului Louis de Funes

Apropo.ro / 13.08.2012, 13:01
Andra şi Cătălin Măruţă în Saint-Tropez, pe urmele actorului Louis de Funes
După un an de muncă, plin de concerte, familia Măruţă s-a relaxat împreună cu prietenii la Saint-Tropez, după care şi-a continuat vacanţa şi pe litoralul românesc.

Catalin MarutaŞi dacă pe Coasta de Azur cei doi au avut parte de zile însorite şi tihnite, odată întorşi în ţară au fugit imediat la mare pentru a fi alături de băieţelul lor, David.

Deşi iniţial plănuiseră să meargă la Monte Carlo, pe ultima sută de metri cei doi au decis împreună cu prietenii lor să aleagă ca destinaţie de vacanţă St. Tropez: „Ştiam ce-i la Monte Carlo, nu întâmplător am vrut iniţial să plecăm acolo, însă între timp ne-am decis pentru St. Tropez şi n-am regretat nicio clipă”, a mărturisit Andra. Şi cum toate vacanţele sunt mai frumoase în compania prietenilor, nici în cazul celor două vedete Pro Tv aceştia nu au lipsit: „Noi mergem în vacanţe alături de ei de vreo patru ani, avem acelasi gen de distracţii şi cam aceleaşi gusturi în materie de turism. In afară de Arpi şi Anne, au mai fost şi vor mai fi cu noi alţi doi prieteni buni, Sile şi Ioana”, a completat Catalin Maruta.

Andra si Catalin MarutaAlături de aceştia, cei doi au îmbinat într-un mod plăcut confortul şi relaxarea cu plimbările prin micul oraş port de la malul Mării Mediterane. După ce au petrecut câteva zile de linişte pe un iaht şi au avut ocazia să se relaxeze într-o vilă înconjurată de verdeaţă, Andra şi Măruţă au plecat în explorarea magnificului St. Tropez: „Am vizitat ceea ce era mai interesant în Saint-Tropez, nu sunt puţine atracţiile locului, asta ştie oricine a călcat prin zonă. Am fost inclusiv în locurile unde s-au filmat producţiile cu Louis de Funes, adică toate filmele copilăriei noastre, când nici nu visam să ajung acolo! Dar şi celebrele plaje de la Club 55 şi Palmiers”, povesteşte Cătălin Măruţă.

MarutaVacanţa Andrei şi a lui Cătălin nu s-a încheiat însă aici, astfel că cei doi au poposit imediat ce s-au reîntors în ţară şi pe litoralul românesc, mai ales că „David era acolo de o săptămână alături de bunici”, după cum recunoaşte bucuroasă Andra, nerăbdătoare să îl revadă mai repede pe Măruţă Jr. Deşi s-au întors în ţară şi fac deja planuri pentru noul sezon „Happy Hour” care începe din 3 septembrie la Pro Tv şi caravana ,,Românii au talent”, cei doi recunosc că se vor mai bucura de încă o mini-vacanţă. Deoarece ziua Andrei se apropie, Cătălin Măruţă a declarat că vor continua şi în această vară tradiţia de a o sărbători pe Andra în Marbella, unde se vor afla chiar pe 23 august.