Andra şi Cornel Ogrean – Foarte aproape de podium

Apropo.ro / 21.04.2008, 00:00
Andra şi Cornel Ogrean - Foarte aproape de podium
Au luat şi note maxime dar, din păcate, au avut şi momente mai slabe, pentru care juriul i-a depunctat, şi astfel s-au confruntat cu primul lor duel din liga învingătorilor de la PRO TV. Andra şi Cornel luptă cu toate forţele pentru ca Denis să facă o operaţie în Franţa şi să poată alerga din nou.

Andra – Să cîştige cei mai buni!
“Concursul este o luptă acerbă, cu cei mai buni dintre cei mai buni, şi trebuie să fim la înălţime. Grea a fost pentru noi săptămîna în care am dansat samba şi quick-step şi, bineînţeles, extrem de dificil s-a dovedit a fi momentul în care am auzit că sîntem condamnaţi la duel. Cu Alex şi Cristina sîntem prieteni, dar totuşi să nu uităm că ne aflăm într-un concurs şi cu ei ne duelăm. Sperăm să fie un duel frumos şi să cîştige cei mai buni! Ne dorim să cîştigăm pentru Denis. El are 95% şanse de recuperare, dacă obţine banii necesari operaţiei”.

Cornel Ogrean – “Am încredere în Andra şi în Ioana”
“Săptămîna trecută, a fost un şoc pentru mine să intrăm la duel, deoarece am făcut două dansuri bune. Pentru Denis, a fost foarte trist, a plîns mult şi ne-a spus printre lacrimi că îi este frică ca nu cumva duelul să fie sfîrşitul drumului spre îndeplinirea visului său. A fost foarte dureros să aud de la el aceste cuvinte. Denis este un copil minunat şi ne dă o lecţie de viaţă tuturor. Noi facem multe lucruri împreună, ne jucăm. Cu siguranţă vom reuşi să trecem de duel. Eu am încredere în Andra şi în coregrafa noastră, Ioana Macarie. Împreună vom reuşi să trecem de orice obstacol pentru îndeplinirea acestui vis, visul lui Denis”.

Roberto Denis Tîmplaru – “Vreau să alerg!”
“Cel mai mare vis al meu este să pot face operaţia în Franţa şi să merg din nou. Cu ajutorul Andrei şi al lui Cornel şi, bineînţeles, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi reuşi pînă la urmă. Vreau să fiu un copil normal, să alerg, să mă joc alături de prietenii mei, să merg pe role, să patinez, să pot ajunge la baie în momentul în care am nevoie…”. La trei ani, Denis a fost victima unui accident. Un camion a virat pe contrasens, iar şoferul care conducea maşina în care se afla a evitat coliziunea frontală, dar a părăsit carosabilul şi a intrat într-un pom. “De atunci, viaţa mea a însemnat suferinţă”.

Ioana Macarie – “Luptăm pînă în ultima secundă”
Pasiunea pentru coregrafie a Ioanei Macarie a apărut în anii petrecuţi la liceul “Floria Capsali”, unde ghid i-a fost profesorul Florin Fieroiu. Pînă acum, a făcut coregrafia pentru spectacolul “Astăzi la orele 19”, pentru serialul de la PRO TV “Cu un pas înainte” şi a fost asistent coregraf la musicalul “Chicago”. “Insist ca orice coregrafie să transmită ceva, să nu fie doar tehnică şi execuţie perfecte”, spune ea. “Personal, am ales între dans contemporan şi musical. În ambele, există posibilitatea să construieşti o poveste inedită”. Ioana are 28 de ani şi spune despre perechea pe care o antrenează: “Sîntem cu adevărat o echipă, ne completăm extraordinar şi luptăm pînă în ultima secundă”.

Dansez pentru tine v
ineri,, 20.30, PRO  TV