Andra şi Măruţă, botez cu îngeraşi pentru micuţa Eva

De: Nicoleta Nicolae / 11.10.2015, 07:00

Andra şi Măruţă, botez cu îngeraşi pentru micuţa Eva
Azi e o zi importantă în familia Măruţă. Andra şi Cătălin îşi creştinează fiica, Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din Capitală.

Petrecerea are loc la Aristrocrat Events Hall, invitaţii fiind aşteptaţi cu un meniu exclusivist.

La botez sunt aşteptate 300 de persoane. Tematica şi decorul sunt inspirate de îngeri, interiorul este alb cu flori rare, iar invitaţiile au cristale Swarovski.

Mămica Andra, alături de trupa Advahov, din Chişinău, va susţine un moment artistic pentru fiica sa şi pentru invitaţi. “Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni şi familie. În consecinţă, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulţi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supăra toţi pe noi. Fetiţa va avea aceiaşi naşi ca şi David. E vorba de Arpi şi Ane, prietenii noştri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viaţa noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviţi oameni pentru creştinarea fetiţei noastre, ei ne cunosc perfect, împărţim atâtea stări şi amintiri, deci ştiu sigur că gestul lor e pornit din inimă”, a declarat Andra pentru unica.ro.

Potrivit unor surse din organizare, citate de www.ziarulring.ro, meniul este 70 de euro, decoraţiunile, florile, aranjamentele – circa 15.000 de euro, momentele artistice depăşesc 15.000 de euro, iar costumele – 20.000 de euro.