Andra și Măruță nu divorțează

De: Marian Andrei / 12.04.2014, 12:30
Andra și Măruță nu divorțează
O știre falsă în care se preciza că Andra și Cătălin Măruță ar urma să divorțeze, dată de un site din România, a făcut furori printre fanii cuplului. În realitate, nu este nici vorbă de așa ceva în familia moderatorului, lucru confirmat de acesta pe contul lui de Facebook.

Cei care au dat click pe titlurile care anunțau că Andra și Cătălin Măruță divorțează au căzut într-o mare capcană. Un material care vehicula această informație falsă a fost publicat pe un site de clickjacking, iar știrea a făcut imediat înconjurul online-ului.

Cum era de așteptat, a ajuns și la urechile lui Măruță care, deranjat de situație, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook, în care a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile.

„Înainte să preluați, să citați, să credeți știrea falsă care a fost publicată astăzi pe câteva site-uri, vreau să fac niște precizări. Nu divorțez. Nu am scris nicăieri că divorțez. Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe dacă știrea este adevărată. De fapt, știrea are un titlu mincinos pentru a păcăli cititorii cu bună știință: în textul așa-zisului articol este scris la final că au preluat o declarație de pe contul meu de Facebook, cont care nu îmi aparține. Aceste știri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presă. Așadar, bună dimineața! Să ne trezim cu toții la realitate! Să aveți o zi frumoasă! P.S. Dacă vă plac poveștile SF, vă recomand eu niște cărți, daca vreți”, a scris Măruță pe Facebook.