Andra spune “O-la-la” la PRO TV

Apropo.ro / 29.09.2008, 00:00
Andra spune “O-la-la” la PRO TV
În fiecare sîmbătă seara, Andra va prezenta cel mai trăsnit show de karaoke, muzică live, duete cu vedete şi premii mari pentru cei mai pricepuţi dintre concurenţi. Pricepuţi la versuri. Dar nu orice versuri, ci unele celebre din piese ce au scris istoria muzicală a României pînă în zilele noastre.

Concurenţii, şase în fiecare ediţie, vor trece prin probe grele şi foarte stricte dispuse pe mai multe runde în urma cărora trebuie să cînte fără nici cea mai mică greşeală versurile pieselor din competiţie. Ajutaţi de Andra, de vedetele invitate, de band-ul emisiunii, de dansatori şi de public, concurenţii vor încerca să îşi amintească vers cu vers, cuvînt cu cuvînt. Însă nu degeaba, ci pentru un premiu consistent ce poate ajunge, în funcţie de răspunsuri, la 25.000 de lei.

Obişnuită să apară pe scenă pentru a cînta, Andra este pusă acum într-o postură inedită, aceea de prezentatoare de televiziune: “Am acceptat această provocare numită pentru că este vorba despre muzică şi se îmbină foarte bine cu profesia mea“, a declarat emoţionată Andra. “Este o emisiune cum nu s-a mai văzut în Rom`nia. Muzica e frumoasă, sînt melodii cunoscute, un band extraordinar, iar telespectatorii pasionaţi pot face karaoke de acasă. Este un concurs la care se distrează toată lumea, nu doar cei din emisiune”. De curînd, Andra şi fratele ei, Săndel Mihai, au lansat la casa de discuri MediaPro Music al doilea album de muzică populară. Materialul se intitulează “Album de familie”, iar alături de cei doi fraţi, pe album cîntă şi Aurora Mihai, soţia lui Săndel.