Andra va striga „O-la-la”… Pro TV!

Apropo.ro / 30.09.2008, 12:08
Andra va striga
Andra vine la Pro Tv, in fiecare sambata seara, de la 20.30, cu cel mai trasnit show de karaoke.

Andra vine la Pro Tv, in fiecare sambata seara, de la 20.30, cu cel mai trasnit  show de karaoke, muzica live, duete cu vedete si premii mari pentru cei mai priceputi dintre concurenti.

Priceputi la versuri. Dar nu orice versuri, ci unele celebre din piese ce au scris istoria muzicala a Romaniei pana in zilele noastre.

Concurentii, 6 pe fiecare editie a emisiunii, vor trece prin probe grele si foarte stricte dispuse pe mai multe runde in urma carora sa cante fara nici cea mai mica greseala versurile pieselor din competitie. Ei nu trebuie sa cante bine, ci sa stie mii de versuri. Ajutati de Andra, de vedetele invitate, de band-ul emisiunii, de dansatori si de public, concurentii vor incerca sa isi aminteasca vers cu vers, cuvant cu cuvant. Insa, nu degeaba, ci pentru un premiu consistent ce poate ajunge in functie de raspunsurile corecte la 25 000 de RON.

Obisnuita sa apara pe scena si sa cante, Andra este pusa acum intr-o postura incitanta, aceea de prezentator de televiziune, care i se potriveste de minune: "Nu m-am gandit vreodata ca voi prezenta o emisiune, dar am acceptat aceasta provocare numita "O-la-la" pentru ca este vorba despre muzica si se imbina foarte bine cu profesia mea", a declarat emotionata Andra.

Andra, orchestra, concurentii si echipa emisiunii promit o distractie molipsitoare in fiecare editie “O-la-la”: "Este o emisiune cum nu s-a mai vazut in Romania. Este o muzica frumoasa, sunt melodii cunoscute, un band extraordinar, iar telespectatorii pasionati de karaoke pot urmari emisiunea si pot face karaoke de acasa. Este un concurs la care se distreaza toata lumea, nu doar cei din emisiune.”, declara cu entuziasm Andra.

Andra – Dragostea ramane:  

 

Supusi la probe din ce in ce mai grele, concurentii trebuie sa-si aminteasca versuri ale pieselor celebre romanesti fara nici cea mai mica greseala si doar asa pot ajunge in finala. Marele campion este si castigatorul trofeului “O-la-la” care are sansa sa castige 25 000 de RON daca demonstreaza ca stie mii de versuri.

Andra ii sustine pe concurenti si ii incurajeaza, chiar daca probele sunt dificile si pentru pasionatii de muzica: “ Daca as concura la “O-la-la” nu stiu daca as lua premiul cel mare, dar stiu destul de multe versuri, asa ca eu cred ca m-as califica in finala.”, a mai adaugat Andra cu modestie.