Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Află preţul biletelor

De: Cătălina Matei / 10.11.2016, 15:06
Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Află preţul biletelor
Pe 25 februarie 2017, Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi „Iubirea schimbă tot“ şi se anunţă a fi un show grandios.

„Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri“, a declarat cântăreaţa.   

Pe 25 februarie 2017, Andra le va pregăti românilor un spectacol complex de muzică şi scenografie. Show-ul „Iubirea schimbă tot“ va dura două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi nenumărate surprize din partea artistei. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 70 şi 250 lei şi au fost puse în vânzare. O premieră în România va fi reducerea de preţ de 20%, aplicată biletelor pentru copiii cu vârste între 3 şi 14 ani.