Andrea Bocelli, imaginea unui brand de vin produs de foşti deţinuţi

De: Cătălina Matei / 16.07.2014, 14:04
Andrea Bocelli, imaginea unui brand de vin produs de foşti deţinuţi
Celebrul tenor a anunţat că va promova un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni. Semnătura lui Andrea Bocelli se va regăsi pe etichetele lipite pe sticlele de vin "Gorgona 2013".

Compania Frescobaldi âşi promovează un nou sortiment de vin, „Gorgona 2013”. Acesta este produs pe insula Gorgona din apropiere de coastele provinciei italiene Toscana, cu ajutorul foştilor deţinuţi dintr-o închisoare locală, informează Mediafax.

Proiectul a fost creat cu scopul de a oferi unui număr de 50 de foşti prizonieri, care şi-au ispăşit pedepsele, posibilitatea de a învăţa o meserie şi de a-şi găsi ulterior un loc de muncă în industria vinurilor.

Foto: Spash News

Tenorul Andrea Bocelli a acceptat ca semnătura lui să apară pe etichetele lipite pe sticlele de vin „Gorgona 2013”, pentru a promova noul brand.

 „Acest proiect include două dintre pasiunile mele: viticultura, desigur, dar şi arhipelagul toscan, un adevărat paradis pe Pământ. Gorgona, cea mai încântătoare dintre insule, cu toate că a avut mult de suferit în trecut, este demnă de astfel de proiecte inovatoare şi vizionare, precum acesta, pe care eu îl sprijin cu dragă inimă”, a declarat artistul italian, potrivit contactmusic.com.

În prezent, vinurile „Gorgona 2013” pot fi achiziţionate din Italia, Statele Unite, Germania şi câteva ţări asiatice.