Andrea Bocelli și Jennifer Lopez, duet pentru o cauză nobilă

De: Gabriela Voicu / 10.04.2013, 16:00
Andrea Bocelli și Jennifer Lopez, duet pentru o cauză nobilă
În cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night XIX, Andrea Bocelli a cântat alături de Jennifer Lopez melodia „Quisaz, Quisaz".

După ce anul trecut Andrea Bocelli a ajutat fundația Muhammad Ali la strângerea a peste 2,6 milioane de dolari, anul acesta, în cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night XIX, maestrul a fost din nou prezent și a cântat alături de Jennifer Lopez melodia „Quisaz, Quisaz”, de pe cel mai recent album al sau, „Passione”.

Inegalabilul Andreea Bocelli a interpretat și melodiile „Ave Maria”, „Funiculi, Funicula”, „Love Me Tender”, „O Sole Mio” și „Con Te Partiro”.

Sâmbătă, 23 martie, în Phoenix, Arizona, în cadrul Galei organizate de JW Marriott Desert Ridge Resort&Spa, Andrea Bocelli, Jennifer Lopez, Steve Martin, Billy Ray Cyrus, Billy Cristal, Yank Barry, Bo Derek, Evander Holyfield, Kevin Sorbo și mulți alții au reușit să strângă nu mai puțin de 7,2 milioane de dolari.

Celebrity Fight Night Foundation este o organizație non profit fondată în 1994 de Jimmy Walker, care a sprijinit Muhammad Ali Parkinson Center, dar și alte proiecte caritabile. În cei 18 ani de activitate, fundația a reușit să strângă peste 80 milioane de dolari.

Andrea Bocelli și Jennifer Lopez

Pe 25 mai 2013, la Romexpo, fanii români vor avea șansa să îl asculte în premieră, live, pe maestru în duet cu Angela Gheorghiu, Paola Sanguinetti și mulți alți invitați, în cadrul unui concert organizat de Project Events.

Biletele pentru concertul lui Andrea Bocelli sunt disponibile la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro și andreabocelli.com/ticket.