Andreea a interpretat muzică fado şi a câştigat cea de-a doua ediţie „Next Star”,

Apropo.ro / 25.06.2018, 11:08
Andreea a interpretat muzică fado şi a câştigat cea de-a doua ediţie
Bianca a primit primul Golden Star al sezonului, pentru un număr de contorsionism

Cea de-a doua ediţie a celui de-al nouălea sezon “Next Star” a fost câştigată de Andreea (12 ani), din Bucureşti, care i-a impresionat până la lacrimi pe cei trei juraţi cu felul în care a interpretat o melodie fado. Andreea a cântat la “Next Star” în memoria tatălui ei, care şi-ar fi dorit foarte mult să o vadă pe fiica sa pe această scenă.

“M-am simţit foarte bine pe scenă şi sunt foarte fericită că am câştigat”, a spus aceasta, emoţionată, la finalul serii.
“Andreea a fost pansament pentru suflet, în seara asta. Am avut încredere în ea, în talentul ei şi sunt sigură că, de acolo, de Sus, tăticul ei se bucură la fel de tare pentru ea cum ne bucurăm noi. Merită din tot sufletul premiul acesta”, spune jurata Lidia Buble.
De asemenea, sâmbătă seara, la “Next Star”, s-a acordat şi primul Golden Star al sezonului. Dorian Popa i-a înmânat Golden Star-ul său Biancăi (8 ani), o fetiţă care i-a uimit pe cei trei juraţi cu numărul său de contorsionism.

„Totul a fost la superlativ şi sunt absolut sigur că am făcut cea mai bună alegere atunci când am dat Golden Star-ul”, spune Dorian Popa.
Copii talentaţi în diverse domenii au urcat sâmbătă seara pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru. Au făcut demonstraţii de acrobaţie, street-dance şi sport urban, au cântat şi au dansat, într-un show spectaculos şi plin de emoţie. Copiii l-au avut alături în culise pe Şerban Copoţ, care i-a susţinut şi încurajat împreună cu părinţii lor.
Cine sunt următorii concurenţi care îşi vor demonstra talentul în faţa juraţilor şi a publicului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentata de Dan Negru.

 

Tags: