Andreea Antonescu ia totul de la capăt: „Voi reveni, după cum v-am obişnuit”

De: Cătălina Matei / 02.08.2016, 08:58

Andreea Antonescu ia totul de la capăt:
A asteptat mai bine de o luna sa-i fie redata identitatea pe Facebook, însa oficialii companiei americane nu s-au sinchisit nici macar sa-i raspunda la mesajele expediate online.

Andreea Antonescu a ramas fara pagina oficiala, unde avea zeci de mii de fani, cel mai probabil în urma unei raportari pentru nuditate în pagina personala. Cum Andreea Antonescu era singurul administrator al paginii sale oficiale, închiderea paginii personale a dus automat si la închiderea celei oficiale spre dezamagirea artistei.

Desi pagina oficiala a Andreei Antonescu avea bifa albastra, semnul pentru pagini verificate, Facebook i-a solicitat din nou artistei toate documentele de identitate pentru a reactiva cele doua conturi ale vedetei. Andreea a trimis toate actele, inclusiv cele emise de autoritatile din SUA, prin care demonstreaza cine este, însa cei de la Facebook n-au reactionat, iar paginile artistei sunt în continuare inaccesibile.

Andreea Antonescu a comunicat în ultima luna doar pe Instagram, serviciu oferit tot de Facebook, doar ca acesta este mai popular în SUA si mai putin în România. Tocmai de aceea, cântareata a revenit zilele acestea pe Facebook special pentru admiratorii ei din România si pleaca de la zero cu numarul de urmaritori: „Guess who’s back?!? Dupa cum bine stiti, din cauza unei erori, pagina mea de #Facebook a fost inchisa! De azi ne intalnim aici,SINGURA mea PAGINA OFICIALA!!! Voi reveni, dupa cum v-am obisnuit, cu noutati si exclusivitati!”, a scris artista pe site-ul de socializare.

Daca doriti sa aflati cele mai noi informatii despre Andreea Antonescu, dati „Like/Îti place” paginii oficiale Andreea Antonescu accesand link-ul – https://www.facebook.com/aantonescu/.
Proaspat intoarsa in tara din America, Andreea Antonescu a revenit cu forte proaspete. Artista a intrat in studioul de inregsitrari unde lucreaza la noul ei single ce va fi lansat cel mai probabil in aceasta toamna.