Andreea Antonescu: „Keo ducea amanta în patul conjugal”

De: Carmen Ulian / 07.05.2014, 16:30
Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri incendiare despre motivele care au dus la despărțirea Andreei Bălan de Keo.

În cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Antonescu a vorbit deschis despre motivele care au condus la separarea Andreei Bălan de Keo.

Artistul o înșela pe Bălan de un an, cu o fostă componentă a trupei Senzual, Misty, Alexandra Pavel pe numele adevărat. Keo nu recunoaște aventura cu Misty, dar Antonescu vine cu dezvăluiri clare despre viața dublă a acestuia. „Nu au stat pentru marketing împreună. Andreea e un nume și un brand, a atras mereu, vindea. Keo se ocupa de muzica și de show-ul ei. Ei s-au iubit, a fost o poveste de dragoste cu rezultate fructuoase. Andreea e un om puternic și poate să treacă peste orice, este dedicată carierei și va da totul pentru a ajunge acolo sus. E multă muncă„, spune Antonescu. Misty spera că iubitul Andreei Bălan o va face vedetă.

Misty

Misty

Eu știu că au avut discuții din cauza unui copil. Nu era căsătoria, Andreea este o fată bisericoasă și căsătoria pentru ea e mult. Ți se pare că ceri prea mult după o relație de 9 ani? Discuțiile au pornit pentru că ea își dorea mult un copil, e vârsta și sentimentul că vrea să facă mai mult. Stătea des pe lângă fiica mea„, a mai povestit fosta membră a trupei Andre.

Andreea B si Keo

Andreea mi-a zis că la o săptămână de la anunț a găsit poze în presă cu această domnișoară care vrea să fie cântăreață. Nu știu nimic despre ea. Andreea a insistat la prietenii comuni, care au confirmat: Keo avea o relație cu ea de un an de zile. A durut-o când a aflat că el a adus-o pe ea în casa ei, în așternuturile ei, a plimbat-o cu mașina ei timp de un an. Andreea era mereu plecată și nu și-a dat seama, cred că nici nu bănuia. De când s-au separat, nu au mai vorbit. Când s-a aflat de relația cu Alexandra, Keo a venit la ea, a căzut în genunchi și și-a cerut scuze plângând. I-a zis că a renunțat la relația cu cealaltă. Andreea a așteptat să vadă ce are el de zis și la revedere, pa, s-a încheiat subiectul. Eu mă pun în pielea amantei: Misty, cum să îți vezi mereu iubitul la TV cu alta? De când cu povestea, acum sunt intrări separate la casă, până acum nu erau”, a mai spus Andreea Antonescu.