Andreea B cauta dansatoare si backing vocals !

Apropo.ro / 06.06.2007, 15:34
Andreea B cauta dansatoare si backing vocals !
Cei care viseaza sa danseze pe marile scene din Romania (si din lume), alaturi de Andreea B, sunt invitati la preselectia ce va avea loc în Club Twice, joi - 14 iunie, de la ora 16.00! Artista doreste, astfel, sa acorde o sansa dansatorilor talentati, care


Cei care viseaza sa danseze pe marile scene din Romania (si din lume), alaturi de Andreea B, sunt invitati la preselectia ce va avea loc în Club Twice, joi – 14 iunie, de la ora 16.00!

Artista doreste, astfel, sa acorde o sansa dansatorilor talentati, care intentioneaza sa isi faca o cariera din acest hobby. Ea s-a hotarat sa isi imbogateasca trupa de dansatoare si in plus sa selecteze trei fete cu deosebite calitati vocale, pentru backing vocals.

„Toti marii artisti internationali au backing vocals, insa la noi practica nu este foarte dezvoltata, pentru ca atunci cand mergi cu CD-ul in concerte, nu ai nevoie decat de CD player”, a declarat Andreea.

Participantele la preselectie (dansatoare) trebuie sa aiba minim 15 ani, constructie sportiva, minim 1.65 m inaltime. Acestea vor avea de asemenea un CD cu piesa preferata si coregrafia pregatita pentru prezentare!

In legatura cu „razboiul” anti-playback, Andreea B a declarat in repetate randuri ca „artistii din Romania, cu cateva exceptii, incearca in continuare sa pacaleasca publicul facand playback, iar ea refuza sa se numere printre acestia”.

Dragos M. Tanase

Detalii: Cat Music

Tags: