Andreea Balan a botezat-o pe Sienna Spak! Poze de la botezul fiicei Andreei Antonescu

Apropo.ro / 19.09.2011, 10:00
Andreea Antonescu si-a botezat ieri fetita, pe micuta Sienna Spak, in prezenta familiei si a nasei Andreea Balan.

Botezul Siennei Spak a avut loc la Manastirea Casin din Capitala. La crestinarea micutei Sienna au participat o multime de prieteni apropiati familiei, iar nasa, Andreea Balan, si-a luat, cu emotie, rolul in serios. Cele doua foste Andre au devenit acum si rude.

Botez Sienna

Botez Sienna Spak

Atat Andreea Antonescu cat si Andreea Balan au optat pentru albastru la vestimentatie, desi nu au vorbit pe aceasta tema.

„Nu ne-am vorbit despre vestimentatie, asa s-a nimerit sa ne asortam”, ne-a declarat Andreea Balan care, la intrarea in biserica, s-a impiedicat de trena.

E prima data cand botez si e prima data cand port o rochie asa lunga. Rochia mi-am luat-o de la Mirela Diaconu. Eu port doar fuste mini”, ne-a mai spus artista.

Botez Sienna

Traian Spak si Sienna

Pe toata perioada slujbei de crestinare, fetita Andreei Antonescu a fost extrem de cuminte, nu a plans, iar nasica a avut grija sa-i acapareze atentia cat a putut.

„Sunt innebunita dupa finuta mea, dar eu nu sunt pregatita sa am un copil”, a mai spus Andreea Balan. La ceremonia de botez a micutei Sienna Andreea au luat parte doar rudele celor doi parinti.

tort Sienna

Balan a facut apoi o pauza, cat sa cante la concertul pe care il avea programat in Piata Constitutiei, de Zilele Bucurestiului, dupa care s-a intors la restaurant, unde avea loc petrecerea de botez.