Andreea Bălan a lansat single-ul „Money Love” (Video)

De: Gabriela Voicu / 10.03.2012, 12:01
Andreea Bălan a lansat single-ul
Andreea Bălan începe primăvara cu un nou single, "Money Love", care se aude în premieră pe Urban.ro!

Andreea Bălan a lansat piesa „Money Love”, care susține conceptul „girl power”, iar textul este dedicat fetelor care cred că dragostea unei femei nu poate fi cumpărată!

Noul single a fost postat de Andreea Bălan în paralel pe pagina ei de Facebook, alături de următorul mesaj: „Cred că Money Love este o piesă puternică în care se vor regăsi foarte multe domnișoare. Când am auzit-o prima dată am simțit cum îmi dă încredere în mine și mă face să mă simt mai puternică, mai independentă și mai sexy! Ă‚sta e sentimentul pe care vreau să îl traiască fiecare femeie care ascultă noul meu single! „

Andreea Balan – „Money Love”

Andreea Bălan este unul dintre artiștii cu cel mai complex show din România. Cântăreața îmbină muzica cu diferite stiluri de dans: charleston, tango, calușarii, salsa, flamenco, arabesc, țigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii, înfățișate prin 15 schimbări de costume.

După show-ul Lecția de dans din 2010, în 2011 a lansat 3 show-uri diferite: Dancing Show, Bunny Show și Christmas Party și a susținut peste 150 de concerte în toată țara, inclusiv în cele mai mari 33 de orașe, cu turneul „Mix Music Evolution”.

În vara anului trecut, Andreea Bălan a lansat clipul piesei „Like a Bunny”.