Andreea Bălan a vrut să-şi ia viaţa? “E greşit să crezi că toţi oamenii sunt la fel de buni ca tine!”

Apropo.ro / 11.11.2014, 15:32
Andreea Bălan a vrut să-şi ia viaţa? “E greşit să crezi că toţi oamenii sunt la fel de buni ca tine!
Andreea Bălan este în scandal cu impresarul Marius Gavrilă. Fostul colaborator al cântăreţei a declarat, într-o emisiune, că artista a trecut prin momente dificile atunci când Keo, fostul ei iubit, a rămas împreună cu amanta Misty, gândindu-se chiar să se căsătorească cu aceasta. Gavrilă susţine că, la un moment dat, cântăreaţa ar fi avut gânduri negre.
“Andreea Bălan este o făcătură pe calculator. E un copil care schimbă nişte costume şi face show. Face asta pentru a completa lipsă vocii. Andreea Bălan a fost un artist foarte bine cotat pentru că a fost bine manageriată de Keo. În timp ce Alexandra
(Misty – n.r.) era într-o emisiune celebră, iar Keo voia să-i dea un inel să se logodească cu ea, eu eram la telefon cu Andreea, care spunea că vrea să se taie, să se omoare, să înnebunească, să se arunce de la balcon dacă Keo face aşa ceva. Andreea Bălan dorea ca astea să i se întâmple ei… Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni! A vorbit luni  de zile cu Alexandra. I-a făcut capul varză. S-a dus peste ea, a intrat peste ea în casă”, a spus Marius Gavrilă la Antena Stars.
 
 
Foto: Facebook
 
 
După ce impresarul a spus că succesul Andreei Bălan i se datorează lui Keo şi că artista ar fi vrut să-şi ia viaţa când fostul ei  iubit se gândea serios să-i dea inelul de logodnă amantei, artista nu a rămas indiferentă şi a postat un mesaj pe pagina ei oficială de Facebook.
 
„Viaţa e cel mai frumos cadou pe care l-am primit. NICIODATĂ nu mi-a trecut prin cap să-mi iau viaţa. Trăiesc atât de multe lucruri frumoase şi găsesc mereu speranţa încât nu există nicio problemă fără rezolvare. Nu încurajez pe nimeni să ia în seamă ce apare în presă, totul fiind fals. Anul acesta, am învăţat mai mult că niciodată că există oameni care ar inventa orice ca să se promoveze pe spatele muncii mele. E greşit să crezi că toţi oamenii sunt la fel de buni ca tine”, a postat  Andreea Bălan.