Andreea Bălan: „Am fost mereu judecată pentru cum mă îmbrac, cum mă dezbrac…”

De: Cătălina Matei / 28.06.2016, 15:22
Andreea Bălan:
Andreea Bălan a explicat de ce susţine comunitatea LGBT. Cântăreaţa s-a confruntat de multe ori cu judecăţile aspre ale oamenilor şi mărturiseşte că înţelege foarte bine problemele cu care se confruntă minorităţile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali).


Artista în vârstă de 32 de ani a dat o replică celor care au criticat-o pentru participarea la parada gay, dezvăluind motivele pentru care s-a alăturat acestei cauze.

Însărcinată în 6 luni, Andreea Bălan a mărturisit:”Aş putea avea un copil gay”

„Am fost mereu judecată pentru ce cânt, pentru cum mă îmbrac, cum mă dezbrac, ce zic în interviuri, cu cine mă iubesc sau de cine mă despart, de ce nu mă mărit, de ce nu fac copii, de ce nu fac familie. Ştiu ce înseamnă să fii judecat de public şi «tocat» zilnic pentru ceea ce eşti, pentru cum te-ai născut. Şi în urmă cu mai mulţi ani mă afecta foarte tare. Încă mă doare să văd cum unii oameni trăiesc şi respiră doar ca să le facă viaţa altora un calvar. Mi-e greu să văd că oamenii nu sunt toleranţi şi nu te lasă să te bucuri de viaţă şi să fii tu însuţi. Oamenii te taxează la fiecare colţ şi îţi zic cum ar trebui să fii şi cum să trăieşti. Mi se pare că e cu atât mai deranjant când îţi zic pe cine ar trebui să iubeşti. Nu vreau să fiu o victimă a publicului şi a presei. Sunt o luptătoare. Şi dacă pot să lupt şi pentru alţii, o voi face! Acestea sunt motivele pentru care m-am alăturat acestei cauze sociale şi pentru care susţin iubirea şi drepturile umane, înainte de toate. Şi ar fi frumos dacă aţi înţelege că nu alegi pe cine iubeşti. Iubirea nu e o boală. Ne-am născut să fim oameni buni, nu ne-am născut să îi judecăm pe alţii. Un om bun nu judecă, un om bun ajută“, a scris Andreea Bălan pe Facebook.