Andreea Bălan, cu ochii în lacrimi: “A recunoscut că m-a înşelat!”

De: Mioara Tronaru / 08.05.2014, 09:15
Andreea Bălan, cu ochii în lacrimi: “A recunoscut că m-a înşelat!”
Andreea Bălan a acordat miercuri un interviu pentru emisiunea "Accces Direct", unde a vorbit despre separarea de Keo.


„Acum o lună nu ştiam că există o a treia persoană. Îmi doream un copil de opt luni, iar de căsătorie mi-am dorit-o întotdeauna. Întotdeauna mi-am dorit o familie. Deşi aparent pare că îmi doresc doar o carieră, nu este deloc aşa. Mereu mi-am dorit un cămin. De şase luni am devenit foarte dornică să fac un copil. Îi tot spuneam şi nimic. Am decis să joc ultima carte şi i-am spus să luăm o pauză. Credeam că va fi bine, dar… Eu nu ştiam nimic”, a povestit artista.

„În ultimele 3 săptămâni, prietenii mi-au spus adevărul, tot. Cred că el nu voia să se despartă de mine, îşi dorea să meargă în paralel. Eu am simţit de câteva luni că se întâmplă ceva. Se schimbase în comportament, dar nu aveam dovezi. I-am spus de bănuielile mele şi atunci îmi promitea că facem un copil”, a povestit cântăreaţa.

 „A venit acum 4-5 zile. Ştia că am aflat tot. A recunoscut că m-a înşelat, şi-a cerut scuze, mi-a cerut să-l iert şi mi-a spus să facem un copil. L-am ascultat din respect, dar atât. S-a terminat. Dacă nu-i pare rău e foarte trist. A distrus tot, puteam să avem un viitor extraordinar împreună”, a dezvăluit Andreea Bălan.