Andreea Bălan: „De la ţară, de la vacă, am ajuns să umplu stadioane, în formula André”

De: Cristiana Trifu / 28.02.2018, 15:24
Andreea Bălan: „De la ţară, de la vacă, am ajuns să umplu stadioane, în formula André”
Cel mai nou show al Antenei 1, “Ie, Românie”, care începe joi, 1 martie, şi vineri, 2 martie, de la ora 21.15, a fost un bun prilej pentru jurata Andreea Bălan să facă o mărturisire surprinzătoare. În cadrul unei probe de talente pe care au avut-o de susţinut frumoasele din Maramureş, Andreea a mărturisit că şi ea, la rândul ei, a crescut la ţară şi a fost cu vaca la păscut.

“Am crescut şi eu un pic la ţară, printre găini şi vaci. Şi mergeam cu vaca la păscut. Noroc că mă recunoştea ea, la întoarcerea acasă, pentru că mie mi se păreau toate la fel. Ieşea din turmă şi venea spre mine. Practic de la ţară, de la vacă, am ajuns pe stadioane. Adică să umplem stadioane, în formula André. A fost foarte amuzant… Iar trecerea aceasta a fost una bruscă şi totală”, spune Andreea Bălan care, alături de Cosmin Seleşi şi Nicolai Tand, face parte din juriul show-ului “Ie, Românie”, emisiune prezentată la Antena 1 de Mircea Radu.

Show-ul “Ie, Românie” începe mâine, 1 martie, la Antena 1, şi va debuta ca o aventură rurală, al cărei scop este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României: Maramureş, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova, Banat, Crişana şi Dobrogea.

Pentru această emisiune, Mircea Radu a repornit după zece ani caravana, de astă dată din dragoste pentru frumuseţile adevărate ale României. Caravana “Ie, Românie”, condusă de el, va duce în fiecare regiune istorică câte două vedete, aflate în competiţie directă, şi un juriu venit special de la Bucureşti: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi. Misiunea tuturor este să descopere cele mai frumoase şi harnice fete de la ţară şi cei mai talentaţi oameni ai satului. În finala locală, cei mai talentaţi săteni vor fi premiaţi pe loc cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasă fată a regiunii va primi un premiu de 5.000 de lei şi se va califica în marea finală de la Bucureşti, al cărei premiu este de 20.000 de euro.

Prima oprire a caravanei “Ie, Românie”, cea din Maramureş, ţinutul horincii şi al oamenilor care duminica merg la biserică îmbrăcaţi în minunatele lor costume populare, se va difuza la Antena 1 în două etape: joi, 1 martie, şi vineri, 2 martie, de la ora 21.15. Iar vedetele care îi vor da o mână de ajutor lui Mircea Radu în căutările sale din Maramureş sunt fostul model Dana Săvuică şi luptătorul K 1 Ionuţ Iftimoaie.