Andreea Bălan, despre dietă, dragoste şi carieră

De: Nicoleta Nicolae / 22.08.2015, 08:00
Andreea Bălan, despre dietă, dragoste şi carieră
S-a schimbat. Şi nu doar din punct de vedere al look-ului ci şi mental.

“Ultimul an a fost, poate, cel mai important an din viaţa mea în dezvoltarea mea ca şi om, ca şi latură umană.

Am trecut prin nişte experienţe emoţionale dificile, am trecut prin schimbări majore emoţionale, m-am descoperit, m-am educat, modelat şi m-am conturat exact aşa cum cred eu că trebuie să fie un om: bun, sufletist şi sincer.”

CSÎD: Am înţeles că citeşti multe cărţi de autodezvoltare. Care ar fi zece sfaturi din aceste lecturi pe care le-ai aplicat şi te ajută?

Andreea Bălan: Da, am citit enorm în ultimul an, am citit foarte multe cărţi de dezvoltare personală şi de autocunoaştere şi recomand oricărei femei care caută răspunsuri să încerce o astfel de carte scrisă de un specialist. Cred că fiecare om are de învăţat alte lecţii în viaţă, alte sfaturi pe care le poate primi din cărţi. Am descoperit lucruri noi şi am înţeles foarte multe situaţii din trecutul meu care mă făceau să nu mă bucur de prezent.

Am reuşit să vindec rănile trecutului şi să închid uşa cu seninătate unor capitole dureroase care ani de zile m-au măcinat. Am învăţat să iert şi să înţeleg că fiecare om are un bagaj emoţional şi că toţi suntem mai mult sau mai puţin victimele rănilor sau situaţiilor neplăcute din copilărie. Acum ştiu să apreciez un om bun care apare în viaţa mea şi ştiu să evit oamenii disfuncţionali care nu-mi pot aduce decât sentimente urâte. Faptul că am citit şi că citesc în continuare m-a ajutat enorm şi mi-a schimbat complet percepţia asupra vieţii. Cărţile deschid uşi.

CSÎD: Câte ore dansezi pe zi?

A.B.: Nu dansez chiar în fiecare zi, însă am cel puţin 3-4 concerte din fiecare weekend – fiecare show are cel puţin 50 de minute. Iar la asta se adăugă două zile de repetiţii pe care le am cu echipa mea numeroasă de dansatoare şi cu Petrişor în timpul săptămânii. Fac suficientă mişcare încât să nu mai am nevoie să merg la sala de fitness.