Andreea Bălan, despre relaţia cu familia ei: „Nu contează cine este vinovatul, mama este cea responsabilă”

De: Cristiana Trifu / 21.09.2017, 11:39
Andreea Bălan, despre relaţia cu familia ei:
Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi jurată în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, este invitata Florentinei Fântânaru în ediţia de sâmbătă a emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars unde, printre altele, vorbeşte foarte deschis despre relaţia cu familia ei.

Andreea Bălan recunoaşte că relaţia cu mama ei nu a fost întotdeauna la fel de bună cum este în prezent. Ba dimpotrivă, artista susţine că foarte mult timp a învinovăţit-o pe cea care i-a dat naştere pentru necazurile din copilărie şi adolescenţă, dar şi pentru unele eşecuri de mai târziu.

”Mi-am dat seama, în urma cărţilor citite şi a terapiei, că relaţia cea mai importantă în viaţă este cea cu mama. Indiferent că eşti băiat sau fată, mama este cea care te poartă şi este cea cu care ai cea mai strânsă relaţie. Nici nu contează cine este cu adevărat vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă. Dacă mie tatăl îmi face ceva, mama este responsabilă pentru că nu mi-a luat apărarea şi nu m-a luat de acolo”, mărturiseşte Andreea Bălan în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Artista spune însă că a greşit blamându-şi mama, mai ales că vremurile şi, implicit concepţiile, erau altele cu ani în urmă.

„În momentul în care am realizat asta a fost foarte dureros. E greu să blamezi un părinte ani de zile şi apoi să realizezi că de fapt vina e în altă parte. Eu am înţeles până la urmă că aşa era generaţia părinţilor noştri, aşa au învăţat ei de la părinţii lor. Că nu puteai să te desparţi şi apoi să te întorci la ţară divorţată. I-am explicat mamei mele că am suferit mult din cauza pasivităţii şi ei şi a agresivităţii tatălui meu. Pe mama am iertat-o şi acum avem o relaţie foarte bună”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Despre relaţia cu familia ei, despre cum gestionează probleme pe care le are cu tatăl ei şi despre cum a reuşit să treacă peste suferinţa cruntă pricinuită de trădarea fostului iubit, Andreea Bălan vorbeşte la Antena Stars,  în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00.